Foto: Maak kennis met Marie Verhulst, de mooie dochter van Gert Verhulst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt Marie Verhulst vast al eens langs zien komen bij realityshow De Verhulstjes, als dochter van bekende Belg Gert Verhulst. Ook op Instagram laat deze Vlaamse schone zich van haar beste kant zien. Hoog tijd om eens kennis te maken!

Marie Verhulst laat fans genieten op Instagram

Hoewel Marie Verhulst vaak wordt gezien als ‘de dochter van’, wordt het nu toch echt eens tijd voor wat meer erkenning. De brunette heeft de afgelopen jaren haar eigen naam opgebouwd met o.a. Samson en Marie en De Verhulstjes. Zo heeft ze al aardig wat volgers bij elkaar weten te snoepen op Instagram: maar liefst 323K. Marie mag wél wat frequenter een foto plaatsen, zeker als het aan haar volgers ligt! Haar laatst geplaatste foto is er namelijk een om van te smullen. In een mooi, kleurrijk topje geniet ze van haar vakantie in de Franse zon. Helaas moet ons Marietje menigeen toch teleurstellen; ze is helaas niet meer single. Ze is al enkele jaren samen met haar vriend Jef, die tevens te zien is achter de schermen bij De Verhulstjes.

Marie Verhulst sinds 2019 het baasje van hond Samson

Iedereen is er mee opgegroeid: Samson en Gert. Ken je de Vlaamse televisieserie niet, heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd, of een hele vreugdeloze jeugd gehad. Wie het bekende “Er klopt iemand op de deur” hoort, waant zich hoe dan ook weer even in de huiskamer van Gert en zijn naïeve hondje. Toch heeft de serie de laatste jaren een flinke transformatie doorgemaakt. Zo heeft Marie Verhulst in 2019 het hondenriempje overgenomen van haar vader Gert. Samson en Marie, heet het programma nu. Marie heeft het programma van Studio 100 (waarvan vader Gert de grote baas is) in een compleet nieuw jasje gestoken. Samen met Samson, haar bearded collie, rijdt ze de wereld rond en maakt ze de gekste avonturen mee. Samson zal vast niet hebben geklaagd nadat hij hoorde dat de toen 23-jarige brunette zijn nieuwe baasje werd. Aanschouw de mooie Marie met haar trouwe viervoeter Samson in het plaatje hieronder.

Zie ook: Bloedmooie Marie Verhulst verrast verveelde huisvaders

Marie Verhulst schittert in De Verhulstjes

Waar de meeste mensen Marie Verhulst van zullen kennen, is de bekende Vlaamse realitysoap De Verhulstjes. Het dagelijkse leven van Gert Verhulst en zijn gezin wordt vanaf januari 2021 vastgelegd. Het programma kent inmiddels al 4 seizoenen en is niet meer weg te denken uit de TV-wereld, zowel in België als Nederland. Tijdens seizoen 1 van de serie keken er steeds rond de één miljoen mensen mee. Deze kijkcijfers zijn voor een groot deel te danken aan de prominente rol van Marie. De dochter van Gert Verhulst is een hit bij de kijker, die haar overduidelijk graag in beeld ziet bij de realityserie. Het is bovendien mooi om te zien hoe de familiebanden bij de Verhulstjes zijn. Gert en zijn kinderen hebben ondanks hun oneindige rijkdom ook last van hele ‘gewone’ dingen waar elk modaal gezin ook tegenaan loopt. Geen wonder dat kijkers smullen van De Verhulstjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...