Foto: Maak kennis met Marie Verhulst, de mooie dochter van Gert Verhulst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt Marie Verhulst vast al eens langs zien komen bij realityshow De Verhulstjes, als dochter van bekende Belg Gert Verhulst. Ook op Instagram laat deze Vlaamse schone zich van haar beste kant zien. Hoog tijd om eens kennis te maken!

Marie Verhulst laat fans genieten op Instagram

Hoewel Marie Verhulst vaak wordt gezien als ‘de dochter van’, wordt het nu toch echt eens tijd voor wat meer erkenning. De brunette heeft de afgelopen jaren haar eigen naam opgebouwd met o.a. Samson en Marie en De Verhulstjes. Zo heeft ze al aardig wat volgers bij elkaar weten te snoepen op Instagram: maar liefst 323K. Marie mag wél wat frequenter een foto plaatsen, zeker als het aan haar volgers ligt! Haar laatst geplaatste foto is er namelijk een om van te smullen. In een mooi, kleurrijk topje geniet ze van haar vakantie in de Franse zon. Helaas moet ons Marietje menigeen toch teleurstellen; ze is helaas niet meer single. Ze is al enkele jaren samen met haar vriend Jef, die tevens te zien is achter de schermen bij De Verhulstjes.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MarieVerhulst (@verhulstmarie)

Marie Verhulst sinds 2019 het baasje van hond Samson

Iedereen is er mee opgegroeid: Samson en Gert. Ken je de Vlaamse televisieserie niet, heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd, of een hele vreugdeloze jeugd gehad. Wie het bekende “Er klopt iemand op de deur” hoort, waant zich hoe dan ook weer even in de huiskamer van Gert en zijn naïeve hondje. Toch heeft de serie de laatste jaren een flinke transformatie doorgemaakt. Zo heeft Marie Verhulst in 2019 het hondenriempje overgenomen van haar vader Gert. Samson en Marie, heet het programma nu. Marie heeft het programma van Studio 100 (waarvan vader Gert de grote baas is) in een compleet nieuw jasje gestoken. Samen met Samson, haar bearded collie, rijdt ze de wereld rond en maakt ze de gekste avonturen mee. Samson zal vast niet hebben geklaagd nadat hij hoorde dat de toen 23-jarige brunette zijn nieuwe baasje werd. Aanschouw de mooie Marie met haar trouwe viervoeter Samson in het plaatje hieronder.

Zie ook: Bloedmooie Marie Verhulst verrast verveelde huisvaders

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MarieVerhulst (@verhulstmarie)

Marie Verhulst schittert in De Verhulstjes

Waar de meeste mensen Marie Verhulst van zullen kennen, is de bekende Vlaamse realitysoap De Verhulstjes. Het dagelijkse leven van Gert Verhulst en zijn gezin wordt vanaf januari 2021 vastgelegd. Het programma kent inmiddels al 4 seizoenen en is niet meer weg te denken uit de TV-wereld, zowel in België als Nederland. Tijdens seizoen 1 van de serie keken er steeds rond de één miljoen mensen mee. Deze kijkcijfers zijn voor een groot deel te danken aan de prominente rol van Marie. De dochter van Gert Verhulst is een hit bij de kijker, die haar overduidelijk graag in beeld ziet bij de realityserie. Het is bovendien mooi om te zien hoe de familiebanden bij de Verhulstjes zijn. Gert en zijn kinderen hebben ondanks hun oneindige rijkdom ook last van hele ‘gewone’ dingen waar elk modaal gezin ook tegenaan loopt. Geen wonder dat kijkers smullen van De Verhulstjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MarieVerhulst (@verhulstmarie)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.