Foto: Lies Zhara legt het hele internet plat met foto van nauwelijks bedekte troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie influencer Lies Zhara heeft een foto geplaatst waar het hele internet gelijk verliefd op is geworden. Kijk maar mee!

Lies Zhara is een van de meest populaire influencers van het land. En dat komt grotendeels door alle mooie foto’s die ze plaatst online. Al haar fans worden helemaal wild bij het zien van de mooie plaatjes van Lies Zhara. En je kan ze ook geen ongelijk geven. Want de blondine staat ook gewoon heel erg goed op de foto. Dat is een talent dat ze vanuit zichzelf al heeft. Elke foto die Lies maakt, ziet er namelijk al goed uit. En je hebt maar weinig vrouwen bij wie dat zo natuurlijk gaat. Met haar nieuwste vakantie foto’s weet Lies Zhara het wel heel erg bont te maken.

Lees ook: Lies Zhara deelt smakelijke foto met twee enorme kokosnoten

Lies Zhara laat het meeste van zichzelf zien op strandfoto

Waar de influencer meestal nog wel een beetje haar mooie vormen verbergt achter een shirtje of een jurkje, heeft ze op de strandfoto’s die ze deelt met haar fans, alleen maar een kleine bikini aan. En dat is natuurlijk genoeg om hen helemaal gek te maken. Ze tuit ook nog eens haar lipjes voor de foto en dat staat natuurlijk ook erg goed. Met haar leuke foto, die je overigens hier kan bekijken, weet ze weer een stroom aan positieve reacties binnen te slepen. De fans van de blondine zijn duidelijk fan van dit soort mooie kiekjes. En dat is ook niet zo gek, want je hebt vol zicht op de geweldige vormen van de blonde influencer.

Lees ook: Influencer Sean Demmers maakt stiekem extreem smakelijke foto’s van Lies Zhara op het strand

Lies Zhara heeft het erg naar haar zin op vakantie

In de warme zon is Lies even flink aan het bijkleuren. Ze heeft het zo te zien ontzettend naar haar zin tijdens haar vakantie. De pakjes die ze draagt tijdens haar dagen weg, daar genieten haar volgers dan weer erg van. En zo is de vakantie van Lies Zhara ook leuk vor haar fans. Die kunnen net zo hard mee genieten van de avonturen van Lies Zhara als zijzelf.

Lies Zhara weet heel goed wat voor effect haar foto’s hebben

De blondine weet hel erg goed wat haar foto’s met mannen doen. Ze vindt het dan ook niet erg om zoveel mogelijk te laten zien van zichzelf met zo min mogelijk kleding aan. De foto’s van Lies Zhara zijn daarom ook zo bijzonder leuk om te bekijken. Lies stoort zich niet zo aan de mening van anderen en gaar gewoon op de foto zoals zij dat wil. En dat levert natuurlijk de mooiste resultaten op. De vakantiefoto’s van Lies zijn daar het bewijs van. Iedereen in de comments vindt die foto namelijk ontzettend leuk om te zien. Met haar mooie plaatjes maakt Lies haar volgers erg blij. Die komen zo wel de koude winter door, want van de warme plaatjes van Lies Zhara, gaan de temperaturen automatisch al omhoog.

Meer zien van Lies Zhara kan op haar Instagram kanaal

Als je nou nog meer van de mooie blondine en haar vakantie avonturen wilt zien, moet je even jezelf naar Instagram verplaatsen. Daar heeft Lies namelijk nog veel meer leuke plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.