Foto: Bram Krikke koekeloert dwars door het shirtje van Robin Holzken heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Natuurlijk weet iedereen dat Bram Krikke een ongelooflijk mooie vriendin heeft. Maar daar is hij zelf soms ok van verbaasd. 

De radio dj en online persoonlijkheid heeft heel Nederland al vaak genoeg verbaasd met zijn mooie vriendin. Hoe hij dat voor elkaar gekregen heeft, zal voorlopig nog wel een mysterie blijven. Maar Bram Krikke is zelf soms ook nog wel verbaasd over hoe mooi Robin Holzken eigenlijk is. Dat merk je wel aan zijn opmerkingen op de Instagram posts van Robin. Daar reageert hij uiterst enthousiast. Op de nieuwste foto van Robin kan je dwars door haar shirtje heen kijken. Ook Bram vond daar natuurlijk wat van en moest even zijn zegje doen. Met een “Koekoek” liet hij duidelijk merken dat hij wel te spreken was over de look van zijn vriendin.

Lees ook: Model Robin Holzken lokt met deze foto reactie uit bij haar vriend Bram Krikke

Robin Holzken weet fans gelukkig te maken met doorschijnend shirt

Het model wet exact wat haar volgers leuk gaan vinden en deze outfit hoort daar absoluut bij. De brunette laat eventjes wat meer van zichzelf zien op het leuke kiekje. Ze staart intensief in de camera en kijkt daarmee haar volgers recht in hun ziel aan. Daardoor raakt ze gelijk een gevoelige snaar bij de meeste mannen op haar tijdlijn. Haar blik intrigeert meteen. Je zou daardoor bijna vergeten even naar beneden te kijken. Maar als je dat doet, zie je wel gelijk waarom deze foto zoveel beter is dan andere foto’s. Robin heeft namelijk besloten om een zeer doorschijnend shirtje aan te trekken. En daarmee weet ze natuurlijk wel weer de hartjes van haar fans sneller te doen kloppen.

Robin Holzken neemt nog even bijzondere pose aan

Het model gooit even een arm over haar schouder en bedekt daarmee wel weer een groot deel van haar . Natuurlijk is dat ergens ook weer jammer, want zo zie je een stuk minder van de brunette. Maar de houding is ook wel ergens weer heel erg leuk om naar te kijken. Met haar mooie pose weet Robin er een hel erg bijzondere foto van te maken. De meeste mannen die naar de foto kijken, zijn meteen ontzettend jaloers op Bram Krikke. Die mag hier namelijk elke avond naast gaan liggen. En dat is natuurlijk wel erg fijn voor hem.

Lees ook: Foto: Robin Holzken heeft het koud en steelt kleding van haar vriend Bram Krikke

Robin Holzken vermaakt regelmatig haar fans met mooie kiekjes

De foto’s van Robin zijn zeker geen uitzondering op de regel. De mooie brunette plaatst gewoon veel vaker van dit soort mooie plaatjes online. En haar fans smullen natuurlijk enorm van al die leuke foto’s die ze te zien krijgen. Met haar mooie vormen en erg strakke pakjes, weet Robin al haar fans spontaan verliefd op haar te maken. En daar hoeft ze bijna niets voor te doen. Na het zien van al die mooie plaatjes, gebeurt dat praktisch vanzelf. Dat is nou eenmaal de kracht van model Robin Holzken.

Meer zien van Robin Holzken doe je natuurlijk op Instagram

Wil j nog meer zien van het mooie model? Dan moet je even richting Instagram gaan. Daar heb je namelijk nog veel meer leuke plaatjes staan van Robin die echt wel de moeite waard zijn om te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...