Foto: Lies Zhara duikt kleedhokje in met zeer kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat we in de zomer allemaal minder kleding dragen is logisch, maar influencer Lies Zhara maakt het wel heel extreem met dit piepkleine broekje.

Iedereen die wel eens op de Nederlande influencer kant van Instagram struint heeft Lies Zhara voorbij zien komen. En gelukkig maar! De heerlijke plaatjes die de 22-jarige blonde online zet wil je namelijk echt niet missen. Lies lijkt ook al druk bezig te zijn met de voorbereidingen voor de zomer. Zo zien we haar regelmatig in onthullende topjes en pittige jurkjes. Maar dit recente broekje laat wel héél weinig aan de verbeelding over.

Lies Zhara schittert in miniscuul wit setje

Als influencer doet Lies Zhara natuurlijk mee met alle trends van het moment. En in de Instagram wereld heerst al enige tijd het idee van hoe minder, hoe beter. Je hoort ons absoluut niet klagen, want wat een heerlijke kiekjes levert het op. Lies lijkt er in ieder geval ook in te geloven. Wij snappen het ook wel. Als je er zo uit ziet als Lies wil je natuurlijk jezelf aan iedereen laten zien. Haar fantastische figuur schittert in iedere outfit, in winter én zomer. Al zijn wij wel zeer te spreken van dit pittige kleine setje. In onthullend wit linnen met zéér weinig stof laat de bloedmooie blonde niets meer aan de verbeelding over. Wij genieten allemaal mee.

Met Lies Zhara in de kleedkamer

Lies geeft ons alvast een sneak peek van haar toekomstige zomeroutfits. De bloedhete influencer neemt haar fans namelijk mee haar kleedkamer in! In een spiegelfoto poseert Lies verleidelijk in een piepklein wit setje. Het blousje laat ze bijna volledig openvallen en plaagt haar fans met zicht op haar strakke bruine buik. Ook het broekje verhult helemaal niets. Het miniscule kledingstuk lijkt net verder dan haar te komen en biedt fantastisch zicht op haar spectaculaire benen. Het witte stofje kan ook niet helemaal verbergen wat Lies onder de outfit draagt. Wij kunnen onze ogen niet van het lekkere setje afhalen, en al helemaal niet van Lies. Laten we hopen dat de uitgebreide foto’s heel snel komen!

Lies Zhara verleidt volgers in pittig kanten

Gelukkig voor ons heeft Lies Zhara genoeg andere foto’s waar we nog even mee voorzien zijn. De vurige plaatjes op haar Instagram suggereren veel goeds voor de zomer. Lies loopt er namelijk in de winter zelfs nog bij in kanten en piepkleine topjes. Zo plaatste ze recent nog deze bloedhete fotoshoot. In de foto’s zien we Lies Zhara verleidelijk poseren in een spectaculair kanten topje. Het bovenstuk is eigenlijk geen shirtje meer te noemen, dit is gewoon . Wij kijken onze ogen erop uit. De bloedhete blondine straalt in het lichtblauwe setje en verwend volgers met meerdere heerlijke plaatjes van haar spectaculaire troeven. Dat Lies haar shirtje uitrekt snappen we wel. Het zou verboden moeten worden om deze bumpers verborgen te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!