Foto: Lieke van der Hoorn showt afgeknelde voorgevel in sportkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Lieke van der Hoorn heeft weer een nieuw plaatje op het internet gezet waarin je haar prachtige voorgevel extra goed kan zien.

Lieke van der Hoorn straalt in kort topje

In haar nieuwe topje zoet Lieke van der Hoorn er weer buitengewoon goed uit. De aantrekkelijke blondine straalt op haar nieuwste foto. Ze was weer flink bezig in de sportschool. Dat moet ook wel, want zo behoudt Lieke haar fantastische lichaam. De heerlijke blondine kan nou eenmaal niet sporten in haar normale kleding en dus moest ze wel een sportpakje aantrekken. En natuurlijk ziet dat pakje er buitengewoon verleidelijk uit. In haar strakke topje kan je de voorgevel van Lieke van der Hoorn pas echt goed aanschouwen. En dat is toch een heerlijk kiekje geworden. De aantrekkelijke blondine staat dan ook trots op de foto, zodat je haar goed kan bekijken.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn laat Instagram ontploffen met nauwelijks aanwezige badkleding

Lieke van der Hoorn is erg zelfverzekerd over prachtig lichaam

Je kan het op de foto al zeker terugzien, maar Lieke van der Hoorn is erg zelfverzekerd over haar eigen lichaam. Dat mag ook wel, want ze heeft er hard voor gewerkt om haar lichaam zo mooi te krijgen. Al die uren in de sportschool zijn niet voor niks. Lieke ziet er in haar heerlijk knellende topje ook nog eens super verleidelijk uit. De aantrekkelijke blondine heeft absoluut haar best gedaan om ervoor te zorgen dat haar volgers optimaal kunnen genieten van deze foto. Lieke geniet zelf ook wel een beetje van de aandacht die ze krijgt van haar fans, dus dit soort foto’s zullen nog lang niet stoppen.

Lees ook: Foto: Het nietsverhullende jurkje van Lieke van der Hoorn hangt aan zijden draadje

Het heerlijke lichaam van Lieke van der Hoorn

Natuurlijk weet iedereen dat Lieke van der Hoorn een heerlijk lichaam heeft. Dat valt ook moeilijk te ontkennen met al die mooie foto’s die het model online heeft staan. Lieke plaatst vaak foto’s in hele strakke en mooie outfits. Daardoor kan je haar vrouwelijke vormen vaak net even wat beter zien. Die staan altijd ontzettend goed op de foto. Lieke van der Hoorn weet met haar heerlijke plaatjes in ieder geval de aandacht te trekken van menig man, en die zijn haar natuurlijk ontzettend dankbaar voor de spannende plaatjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn is nog niet van plan te stoppen

Goed nieuws voor iedereen die zo erg kan genieten van de heerlijke plaatjes van Lieke van der Hoorn. De blondine lijkt nog niet van plan om te stoppen met het maken van al die verleidelijk plaatjes. Dus voorlopig kan je nog wel even genieten van al die heerlijke foto’s die Lieke op haar Instagram pagina zet. Het knappe model weet hoeveel haar volgers genieten van haar prachtige kiekjes en is dan ook zeker niet van plan om te stoppen met het plaatsen van al die mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?