Lieke van der Hoorn

Mannenzaken.nl > Lieke van der Hoorn
Lieke van der Hoorn bio

Profiel

Geboortedatum: 4 februari 1999
Lengte: 181 cm
Gewicht: 61 kg
Sterrenbeeld: Waterman
Geboorteplaats: Alkmaar
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, Pascal van der Have
Zus: Ja, Wies van der Hoorn
Broer: Ja, Chiel van der Hoorn
Beroep: Model
Instagram: De Instagram van ILieve van der Hoorn is @liekevdhoorn

Foto's

Lieke van der Hoorn
Lieke van der Hoorn model

Model Lieke van der Hoorn

Lieke van der Hoorn carrière

Lieke van der Hoorn begon haar modellencarrière toen ze slechts 14 jaar oud was. Ze was toen verbonden aan Fresh Model Management. Langzaamaan begon ze meer fotoshoots te doen. In 2015 maakte ze haar debuut op de Amsterdam Fashion Week, waar ze verklaarde dat ze daar ook graag zou willen schitteren. Dat jaar verscheen Lieke ook in het blad VOGUE als een van de jongere Miss Vogues, nadat ze had gelopen op de Amsterdam Fashion Week. Later in 2015 tekende ze een contract bij Elite Amsterdam, waarmee haar modellenwerk naar een hoger niveau werd getild. Ze stond meerdere keren in Fashionista en liep diverse modeshows.

In 2016 slaagde Lieke van het Stedelijk Dalton College in Alkmaar. Ze deed dat jaar vaker fotoshoots met andere modellen, zoals Sharon Koopman. In 2018 werd Lieke 18 jaar oud en besloot ze haar focus volledig op haar modellencarrière te leggen. Ze breidde haar werkgebied ook uit naar het buitenland, zoals Italië, Spanje, Zuid-Afrika, Bali en Mexico.

Sinds 2019 is Lieke van der Hoorn steeds vaker te zien in fotoshoots waarbij ze weinig tot geen kleding draagt, wat haar veel bekendheid oplevert. Onlangs werd Lieke een EUROMODEL en is ze vaak te vinden in warme landen voor fotoshoots.

Lieke van der Hoorn relatie

Lieke van der Hoorn zit in een relatie. Haar vriend heet Pascal van der Have en hij is ook een model. Ze hebben al een relatie sinds 2019 en zijn tot nu toe al 5 jaar samen. Ze worden vaak een powerkoppel genoemd omdat ze beide als modellen vaak samen photoshoots doen en natuurlijk met zijn tweeen prachtige foto's kunnen plaatsen.

Lieke van der Hoorn Instagram

Lieke van der Hoorn plaatst veel foto's op haar Instagram, ze heeft wel meer dan 1300 foto's geplaatst. Met ook meer dan 120K volgers is ze erg bekend op het sociale media platform. Ook is ze graag op andere sociale media platformen zoals Tiktok. Ze plaatst graag foto’s van haar modellenwerk en tussendoor zien we prive foto's van Lieke zoals een simpele selfie, haar vakanties, met haar zus Wies of broer Chiel en natuurlijk met haar vriend Pascal van der Have. Je kan haar op Instagram volgen via @liekevdhoorn

Nieuws

Prachtige influencer Lieke van der Hoorn doet dingen met haar tong die niemand anders kan (beeld!)

Influencer Lieke van der Hoorn kan een leuk trucje. De vrouwen zullen hier zeker jaloers op zijn!

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Video: Model Lieke van der Hoorn zoomt flink in op haar nauwelijks bedekte troeven

Het knappe model Lieke van der Hoorn heeft een heerlijke nieuwe video online staan en daar kan je een hoop moois zien!

Foto: Lieke van der Hoorn laat fans watertanden door hete vakantiekiekjes

Lieke van der Hoorn weet als geen ander hoe ze haar fans helemaal gek moet maken. De blondine deelt prachtige beelden van zichzelf in een erg klein zwempakje.

Foto: Model Lieke van der Hoorn maakt volgers wild met flinterdun topje

De prachtige Lieke van der Hoorn heeft maar weer een keer speciaal voor haar volgers een nieuwe spannende foto gemaakt. 

Foto: Model Lieke van der Hoorn schijnt dwars door haar witte t-shirt heen

De knappe Lieke van der Hoorn heeft een ongelooflijk knap lichaam en wil dat graag aan iedereen laten zien. 

Video: Model Lieke van der Hoorn danst in microscopisch klein rokje tijdens wild feestje

De ontzettend knappe Lieke van der Hoorn heeft een filmpje online gezet waar ze laat zien hoe goed ze met haar lichaam kan schudden. 

Foto: Lieke van der Hoorn showt afgeknelde voorgevel in sportkleding

Het prachtige model Lieke van der Hoorn heeft weer een nieuw plaatje op het internet gezet waarin je haar prachtige voorgevel extra goed kan zien.