Foto: Kletsnatte Katja Schuurman geniet van sauna in slechts een piepklein handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Katja Schuurman was een weekendje weg en natuurlijk ga je dan even lekker ontspannen in de sauna.

De mooie actrice was even een weekend weg om te genieten van haar rust. Die had Katja ook wel nodig, want de mooie actrice heeft een redelijk druk leventje. En dus had ze besloten om even haar rust te pakken en een huisje voor zichzelf te boeken. Dat ging ontzttend goed. Katja kwam in haar huisje helemaal tot rust. Natuurlijk hielp haar sauna daar ook ontzettend bij. De mooie actrice heeft namelijk meer tijd in de sauna doorgebracht dan in andere delen van ht huis. En je kan haar alleen maar gelijk geven daarover. De sauna moet ook wel een ontzettend fijne plek geweest zijn. Katja zweette al haar stress zo haar uit. Ze wist tijdens het leuke weekend ook nog even een mooie foto te maken voor haar fans. Die zie je hier!

Katja Schuurman heeft bijzonder weekje achter de rug

Zoals je kan zien op de foto heeft Katja het prima naar haar zin het weekje weg. De mooie dame met de flinke krullen weet wel hoe ze moet genieten van haar vakantie. Ze heeft besloten om tijdens haar weekje weg zo min mogelijk te doen en zoveel mogelijk van haar rust te genieten. En hoe doe je dat precies? Inderdaad, door even helemaal te ontspannen en in de sauna te gaan zitten. We vragen ons dan ook af of Katja eigenlijk wel de sauna uit is geweest in haar week. Het moet voor de actrice zo ontspannend zijn geweest dat het ook niemand iets zou verbazen als ze daar de hele week gewoon lekker in heeft gezeten. De mooie actrice heeft zich in ieder geval flink vermaakt.

De mooie foto van Katja Schuurman

Natuurlijk heeft Katja tijdens haar vakantie haar fans ook blij gemaakt met een mooie foto. De foto van Katja in de sauna doet het hartstikke goed bij haar trouwe volgers. Die genieten optimaal van het mooie vertoon. Katja zit lekker op het houten bankje van de sauna en heeft niets meer aan dan een handdoekje. En dat maakt de foto natuurlijk gelijk wat interessanter voor de meeste van haar fans. Die kijken hun ogen namelijk uit. De mooie krullen van de actrice leiden nog een klein beetje af, maar alle aandacht gaat eigenlijk meteen naar haar fijne figuur. Katja weet wel weer haar volgers een beetje blijer te maken op deze manier.

Katja Schuurman betovert fans met mooie kiekjes

Het is niet de eerste keer dat Katja Schuurman haar fans zo blij maakt met nieuwe foto’s van zichzelf. Daar is de actrice ongelooflijk goed in. Met haar leuke laatjes weet ze eigenlijk altijd wel ervoor te zorgen dat haar fans zich gelukkig voelen. Die vervelen zich nooit met al dat mooie materiaal van Katja. De leuke actrice kan dan ook weinig fout doen in hun ogen. Met zulke mooie plaatjes is eigenlijk gelijk alles al goed. Katja weet exact wat ze doet als ze weer een foto van zichzelf maakt.

Meer zien van Katja Schuurman kan op Instagram

Als je nou meer wil zien van Katja Schuurman, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer leuke plaatjes van de actrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!