Foto: Katja Schuurman draagt opvallend weinig onder luchtige blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman houdt van het dragen van opvallende outfits. Deze keer kiest ze voor een luchtige, blauwe blouse. 

Ze heeft een prachtige figuur en moet dat dan ook aan iedereen laten zien. Katja Schuurman draagt daarom graag wat meer onthullende kleding. Haar nieuwste jurkje sluit dan ook perfect aan bij die gedachte. Zeker, omdat Katja er nogal weinig onder heeft aangetrokken. Zelf kan ze er in ieder geval wel om lachen. Ze straalt helemaal op de foto. Katja plaatste deze foto op haar eigen Instagram, zodat al haar volgers konden meegenieten van haar prachtige outfit. En prachtige is het zeker. Katja ziet er als altijd weer beeldschoon uit.

Lees ook: Katja Schuurman reageert eindelijk na gerucht over nieuwe liefde

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja herleeft oude herinneringen

Costa! is net in de bioscoop en dat moet voor Katja een hoop herinneringen naar boven halen. Misschien dat ze daarom besloten heeft om het er eens goed van te nemen lekker feest te vieren. Dat kan natuurlijk het beste in de warme Spaanse zon. Daarom zit Katja momenteel ook op Ibiza, waar ze heerlijk geniet van een welverdiende vakantie. Daar moet ze wel de juiste vakantie kleding hebben. Je loopt natuurlijk niet in je jas met een warme trui op Ibiza rond. Dus het blauwe jurkje was absoluut noodzakelijk. Het maakt Katja gelijk een beetje vrolijk, met het fleurige bloemetjespatroon.

Is Katja op mannenjacht?

Er gaan nog steeds allerlei geruchten en verhalen rond over de nieuwe vlam in Katja haar leven, maar vooralsnog is de prachtige actrice single. Misschien dat ze dan ook op Ibiza te vinden is om een nieuwe man uit te zoeken. Op de feestbestemming moet vast wel iemand rondlopen die met Katja een beschuitje wilt eten. Zeker als ze dit soort kleding blijft dragen, dan moet die nieuwe vriend zo te vinden zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja en haar blauwe jurkjes

Het is niet de eerste keer dat Katja in een weinig-verhullend blauw jurkje verschijnt. Het lijkt een beetje haar vaste handelsmerk te worden. Maar dat is helemaal niet verkeerd. De blauwe jurkjes staan Katja geweldig. Haar prachtige figuur komt goed uit en de leuke patronen die op de jurkjes staan geven Katja iets speelvols en liefs. Combineer dat met Katja haar verleidelijke blik en je hebt een gevaarlijke combinatie te pakken waarmee Katja elke man aan de haak slaat.

Nog even genieten in de zon

Het zal ongetwijfeld niet lang meer duren voordat Katja weer naar Nederland komt. Maar tot het zover is, geniet de knappe actrice nog enorm van de warme zon. Katja is maximaal bezig met ontspannen en geniet van elk moment. De ene keer zit ze heerlijk aan het water en het volgende moment danst ze de sterren van de hemel. Katja is zo vrij als een vogel en dat merk je aan alles. Voor feestbeest Katja is het dus nog even genieten geblazen de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?