Foto: Juultje Tieleman laat volgers van haar lijf genieten in krap bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman gaat er helemaal voor met het mooie weer. De blondine laat haar volgers intens genieten van een foto van haar outfit die erg strak zit.

Juultje Tieleman showt alles in weinig kleding

Influencer Juultje Tieleman is natuurlijk niets voor niets zo bekend en groot geworden in Nederland. Het hielp ook dat haar ex Gio Latooy is, oftewel één van de grootste YouTubers van ons land. Hierdoor kreeg de nuchtere Juultje gelijk een mega harde kickstart aan haar eigen carrière. Om te bedenken dat de blondine überhaupt niet echt bezig was met social media en online platformen, en dat ze er nu haar werk van heeft gemaakt is erg speciaal. Wel is er een thema op Juultje Tieleman haar Instagram te zien, zo komen er enkel perfecte plaatjes van haar en uiterlijk voorbij. Hierbij is Juultje ook niet bang om kleding uit te trekken, of juist hele strakke shirtjes te laten zien. Zo ook op onderstaande foto waar Juultje een heel strak blauw topje draagt die heel kort is. Hierdoor is haar strakke broek erg goed zichtbaar. Als onderkleding draagt Juultje een baggy jeans met witte sneakers. De outfit staat de blondine, zoals altijd, enorm goed.

Juultje Tieleman laat mooiste foto’s van zichzelf zien

Waarschijnlijk maakt Juultje Tieleman op een dag al honderden foto’s. Laat staan wat de influencer in een maand aan nieuwe foto’s in haar camerarol krijgt. Daarom is het ook altijd enorm lastig om te kiezen welke foto’s het wel of niet maken voor op Instagram. Gelukkig is het nu helemaal populair om een fotodump te doen met de beste foto’s van de afgelopen tijd. Ook Juultje Tieleman doet graag mee aan deze hippe trend. Deze reeks foto’s geeft aan wat Juultje allemaal heeft uitgespookt en vastgelegd in de maand juni. Op de eerste foto draagt Juultje een lievig wit pyjama pakje terwijl ze op bed zit. Op de tweede video is Juultje samen met een vriendin aan het lachen en poseren voor de Eiffeltoren, en zo komt er nog veel meer leuks voorbij in de maand juni van Juultje.

Juultje Tieleman kladdert wit doek onder

Het lijkt wel alsof Juultje Tieleman oneindig veel talenten heeft. Zo is een hobby van Juultje waar niet veel mensen van op de hoogte zijn namelijk schilderen. Bij onderstaande video schrijft Juultje dat ze meer tijd aan haar hobby’s moet besteden in plaats van aan series kijken. De blondine schildert uit de losse pols twee blauwe kwallen op een wit doek. Een volger van Juultje vraagt of ze haar vriend (Koen) soms heeft geschilderd..

Lees ook: Juultje Tieleman filmt zichzelf in nauwelijks zichtbaar topje

Juultje Tieleman doet gek dansje met man

Gelukkig maakt Juultje Tieleman niet alleen maar uiterst serieuze content. Nee, de blondine vindt een lolletje af en toe ook erg leuk. Zo is ze op onderstaande video in een gekke bui te zien. Juultje springt op en neer terwijl ze als klein mensje is verpakt in haar trui.

@juultjetielemanofficialEnge bal♬ Get Cha Head In The Game (Cantato) – Duck Gang

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'