Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Juultje Tieleman deelt een opvallende video via Instagram. De blondine is weer lekker op vakantie, zoals bijna iedere maand wel. De blonde influencer moet natuurlijk voor haar baan veel reizen, maar ze doet het ook gewoon omdat ze het leuk vindt, en kan. Alleen dat reizen loopt niet altijd zoals gepland, bewijst de nieuwe video die Juultje op d’r verhaal zet. Ze lijkt zowaar haar kleding kwijt te zijn..

Juultje Tieleman verliest kleding tijdens spannende vakantie

Juultje Tieleman is weer lekker op reis! De blondine is natuurlijk voor het ‘influencer-leventje’ dat ze leidt vaak on the road, en haar volgers mogen dan ook altijd meegenieten van haar wilde avonturen waarin ze soms randjes opzoekt. Ook nu weer; alleen is het deze keer niet vrijwillig! De blondine is namelijk haar koffers kwijt! Juultje; “Onze koffers zijn dus niet aangekomen, en ze hebben maar één restaurant hier. Dus ik hoop dat het niet té ‘fancy’ is, want ik heb alleen dit trainingspak“. Terwijl Juultje het spannende verhaal vertelt, staat ze voor de spiegel in haar trainingspak. Echter lijkt de blondine pech te hebben, want ‘fancy’ was het restaurant zeker. Ook hier deelt Juultje beelden van. Ze kon dus iets minder van haar maaltijd genieten, aangezien ze er in haar casual kloffie zat. Wanneer zal Juultje haar kleding weer terugkrijgen? Of gaan we binnenkort alleen nog maar foto’s zonder kleding, of in trainingspak zien van Juultje Tieleman? Haar volgers zouden het wel weten!

Lees ook: Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman shockeert volgers met intense make-over

Juultje Tieleman staat natuurlijk bekend als één van Nederlands mooiste vrouwen op Instagram. Het is inmiddels wel duidelijk dat de blondine zeer erg in de smaak valt bij het publiek, en dat ze met ruim 1 miljoen volgers al lang niet meer onbekend is gebleven. Maar nu lijkt de blondine haar volgers toch even goed te laten schrikken, door deze intense make-over. Juultje deelt de heftige beelden via Instagram. Op de foto’s is te zien hoe de blondine haar wenkbrauwen wit heeft geverfd. Niet wat veel mensen zagen aankomen, maar wel wat Juultje haar plan was. Het shockeerde veel van haar volgers, want nu kwam pas écht naar buiten hoeveel wenkbrauwen uitmaken in gezichtsexpressie. Ondanks sommige shockerende reacties, leken er ook een hoop mensen te zijn die deze look perfect vonden. “Hot“, “Omggg“, “Dit is die hele look!“, “The browssss“. Ondanks deze reacties, vond Juultje het zelf na een paar dagen wel weer goed geweest, want nu zijn haar wenkbrauwen gewoon weer normaal. Deze look leek ondanks alle commotie dus bij velen ook in de smaak te vallen. Ben jij fan van deze nieuwe intense look, van Juultje Tieleman?

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman toont haar favoriete speeltje op social media

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?