Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Juultje Tieleman deelt een opvallende video via Instagram. De blondine is weer lekker op vakantie, zoals bijna iedere maand wel. De blonde influencer moet natuurlijk voor haar baan veel reizen, maar ze doet het ook gewoon omdat ze het leuk vindt, en kan. Alleen dat reizen loopt niet altijd zoals gepland, bewijst de nieuwe video die Juultje op d’r verhaal zet. Ze lijkt zowaar haar kleding kwijt te zijn..

Juultje Tieleman verliest kleding tijdens spannende vakantie

Juultje Tieleman is weer lekker op reis! De blondine is natuurlijk voor het ‘influencer-leventje’ dat ze leidt vaak on the road, en haar volgers mogen dan ook altijd meegenieten van haar wilde avonturen waarin ze soms pikante randjes opzoekt. Ook nu weer; alleen is het deze keer niet vrijwillig! De blondine is namelijk haar koffers kwijt! Juultje; “Onze koffers zijn dus niet aangekomen, en ze hebben maar één restaurant hier. Dus ik hoop dat het niet té ‘fancy’ is, want ik heb alleen dit trainingspak“. Terwijl Juultje het spannende verhaal vertelt, staat ze voor de spiegel in haar trainingspak. Echter lijkt de blondine pech te hebben, want ‘fancy’ was het restaurant zeker. Ook hier deelt Juultje beelden van. Ze kon dus iets minder van haar maaltijd genieten, aangezien ze er in haar casual kloffie zat. Wanneer zal Juultje haar kleding weer terugkrijgen? Of gaan we binnenkort alleen nog maar foto’s zonder kleding, of in trainingspak zien van Juultje Tieleman? Haar volgers zouden het wel weten!

Lees ook: Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman shockeert volgers met intense make-over

Juultje Tieleman staat natuurlijk bekend als één van Nederlands mooiste vrouwen op Instagram. Het is inmiddels wel duidelijk dat de blondine zeer erg in de smaak valt bij het publiek, en dat ze met ruim 1 miljoen volgers al lang niet meer onbekend is gebleven. Maar nu lijkt de blondine haar volgers toch even goed te laten schrikken, door deze intense make-over. Juultje deelt de heftige beelden via Instagram. Op de foto’s is te zien hoe de blondine haar wenkbrauwen wit heeft geverfd. Niet wat veel mensen zagen aankomen, maar wel wat Juultje haar plan was. Het shockeerde veel van haar volgers, want nu kwam pas écht naar buiten hoeveel wenkbrauwen uitmaken in gezichtsexpressie. Ondanks sommige shockerende reacties, leken er ook een hoop mensen te zijn die deze look perfect vonden. “Hot“, “Omggg“, “Dit is die hele look!“, “The browssss“. Ondanks deze reacties, vond Juultje het zelf na een paar dagen wel weer goed geweest, want nu zijn haar wenkbrauwen gewoon weer normaal. Deze look leek ondanks alle commotie dus bij velen ook in de smaak te vallen. Ben jij fan van deze nieuwe intense look, van Juultje Tieleman?

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman toont haar favoriete speeltje op social media

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..