Foto: Jutta Leerdam slooft zich uit in minuscuul topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van Jutta Leerdam zijn we heel wat pikante outfits gewend, maar dit sportshirtje lijkt toch echt meer op ondergoed… 

Als topsporter neemt Jutta Leerdam haar workouts natuurlijk uiterst serieus. Dat daar gestroomlijnde outfits bij komen kijken is dan ook te verwachten. Maar met dit piepkleine topje overtreft Jutta zichzelf toch. Dit shirtje lijkt wel op haar huid geschilderd en zet ons aan het twijfelen of het wel als topje mag gelden. Op een gegeven moment is het gewoon ondergoed, toch?

Jutta Leerdam doet hoofden draaien in pikante sportoutfit

Jutta Leerdam kan je onderhand wel uittekenen in superstrakke sportpakjes. Op de schaatsbaan schittert de bloedmooie blondine in latex en ook naast het ijs schuwt ze niet voor onthullende outfits. Je zou dan ook denken dat Jutta ons niet meer kan verassen met strakke sportpakjes. Toch deed Jutta met dit heerlijke filmpje in de sportschool alle hoofden draaien. Veel kleiner dan dit kunnen topjes niet worden. Al hoor je ons absoluut niet klagen: het zorgt voor heerlijke plaatjes.

Jutta verwende haar Instagramfans namelijk met een onthullend shot in de sportschool. Haar piepkleine topje liet namelijk niets aan de verbeelding over! Wij snappen wel dat Jutta haar fantastische figuur wil laten zien, want ze is oprecht om van te smullen. In een miniscuul bovenstukje en strak broekje slooft Jutta zich helemaal uit in de sportschool. Voor zo’n heerlijk lijf moet je natuurlijk hard werken, maar oh wat is al dat harde werk beloond. De bloedhete schaatsster schittert in het onthullende setje en alleen maar lof voor het topje. We kunnen niet anders dan er enthousiast over zijn.

Jutta Leerdam slaat shirtje over in sportuniform

En de trend van minuscule sporttopjes lijkt zich bij Jutta Leerdam voort te zetten! Zo plaatste ze recent ook haar nieuwe zomeruniform op Instagram en daar slaat ze een shirtje ook volledig over. Wij snappen het wel; met al dat harde sporten wil je natuurlijk zo snel mogelijk afkoelen. Maar een knipoog naar fans zal het zeker ook zijn. Het kan niet anders dan dat Jutta weet hoe hard ze onze harten doet kloppen. Als de knappe topsporter al de aandacht niet naar zich toe trekt met haar sportprestatie doet de outfit het namelijk wel. Jutta schittert namelijk in een superstrak broekje en diep uitgesneden topje en beide kledingstukken weten haar buik niet te bedekken. Je kan je ogen niet van haar afhouden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Vindt Jutta Leerdam zichzelf te dik?

Je kan het bijna niet geloven, maar Jutta Leerdam heeft lang een haat-liefde relatie met haar lichaam gehad. In een onthullend interview op YouTube ging de topsporter uitgebreid in op haar leven en geheimen. Zo vertelde ze dat ze jaren een moeilijke relatie met eten gehad heeft. “Er zit nog altijd wel een stemmetje in mijn hoofd dat zegt: je bent te dik”, vertelde aan YouTuber Robbert Rodenburg. Wel gaf de bloedmooie schaatsster aan in een stijgende lijn te zitten. “Ik ben nu veel sterker en vrouwelijker. Ik heb meer spieren en ook iets meer vet.” Haar relatie met voeding blijft lastig, aldus Jutta. Maar de 24-jarige schoonheid geeft wel aan een nieuwe liefde voor haar lijf te hebben. “Nu eet ik om de beste van de wereld te zijn en om sterk, fit en gezond te zijn. Uiteindelijk bedankt mijn lichaam mij in al die prestaties die ik heb gedaan.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robbert Rodenburg (@robbertrodenburg)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!