Foto: Jutta Leerdam gaat straat op in strak glimmend broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Jutta Leerdam haar fantastische billen graag laat shinen in loeistrakke broekjes is reeds bekend, maar met deze heerlijke outfit is het wel heel letterlijk.

Als topschaatsster is Jutta Leerdam zeker bekent met het concept strak. Op die koude ijsbaan moet je toch gestroomlijnd blijven. Resultaat: je kan de bloedmooie blonde zowaar uitteken in pakjes die bijna op haar huid getekend lijken. Al hoor je ons absoluut niet klagen! Met al dat harde werk heeft Jutta namelijk echt een spectaculair lijf opgebouwd en hoe meer intieme kijkjes, hoe beter, toch? Als je deze foto’s mag geloven is Jutta het volledig met ons eens.

Jutta Leerdam trekt alle aandacht naar geweldige billen in loeistrak glimmend broekje

Als topschaatsster verdient Jutta Leerdam haar brood met haar benen. En als ze daar niet ruim van rond zou kunnen komen doet haar razend populaire Instagram het wel. Miljoenen mensen volgen haar benen daar om hele andere redenen. De strakke topsporter is namelijk een plaatje om naar te kijken en dat vertaalt zich ook naar bloedhete foto’s. Gelukkig lijkt Jutta zich daar ook zeker van bewust te zijn, want ze verwend haar volgers regelmatig met wat heerlijke kijkjes van haar fantastische lijf. Zo plaatste ze recent een stel foto’s waar ze wel heel erg de aandacht naar haar perfecte achterkant toetrekt. We genieten er allemaal van mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam overtreft zichzelf

In de foto’s zien we de bloedhete blonde in een zomerse outfit. Gespierde armen, onbedekte middel en een piepklein strak shirtje zouden je aandacht er al goed bij moeten houden. Maar met haar onderkant overtreft Jutta zichzelf. Ze heeft namelijk een loeistrak glimmend broekje aangetrokken, en haar billen lijken er bijna niet in te passen. Met het glimmende stofje kan je al haar heerlijke vormen zien en oh wat is het een cadeautje. Je kan je ogen amper van haar achterwerk a*******n. Jutta lijkt het ook goed te weten. In de tweede foto trekt ze een pittige pose en kijkt over haar zonnebril naar de camera. Haar getuite lippen lijken heel duidelijk te zeggen dat ze dondersgoed weet waar we allemaal naar kijken. Kan je het ons kwalijk nemen met zulke heerlijke foto’s?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam in strak sportpakje gespot met vriend Jake Paul

Ook voor vriend Jake Paul trekt Jutta Leerdam regelmatig onthullende pakjes aan! Zo plaatste ze een stel zéér pikante foto’s van haar reisje naar het zonnige Miami. En zonnen doet ze zeker. De foto’s suggereren dat Jutta vaker zonder dan met kleding heeft rondgelopen op de warme stranden en dat levert wat heerlijke plaatjes op. Nu het stel weer terug in ons koude kikkerlandje is kan Jake echter van een andere manier genieten van Jutta’s heerlijke lijf. En met hem wij allemaal. Het koppel werd recent gespot samen aan het sporten te zijn. Jake huppelt wat naast Jutta die helemaal klaar is om te racen! Met grote glimlach en zéér gestroomlijnd latex pakje lijkt de bloedmooie blonde helemaal klaar om te winnen. En met zulke strakke benen, hoe kan het ook anders.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

De relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul

Sinds enkele weken heeft topschaatsster Jutta Leerdam openlijk een relatie met Amerikaanse influencer en bokser Jake Paul. Het stel lijkt dolgelukkig op social media. Ook in interviews, filmpjes en podcast komen de twee over als een waar droomstel. Jutta vertelde aan De Telegraaf dat ze “heel gelukkig en heel blij” met Jake is. Ook is de YouTuber “superlief voor haar”, wat fans nog wel eens van opkijken vanwege zijn beruchte internet-aanwezigheid. Gelukkig lijken volgers en kijkers gelijk heel gelukkig voor het stel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...