Foto: Julia van K3 verleidt aan de lopende band bekende Belgische mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Julia Boschman van de meidengroep K3 is stiekem gewoon een echte mannenverslindster!

De mooie zangeres Julia Boschman van meidengroep K3 weet wel hoe ze zichzelf interessant moet maken voor de mannen van Nederland en België. Ze houdt er duidelijk niet van om alleen te zijn en probeert er dan ook alles aan te doen om ervoor te zorgen dat ze met een partner samen eindigt. Dat de mannen met wie ze meegaat toevallig al een vriendin hebben, daar heeft Julia niet zo’n boodschap aan. De mooie zangeres vindt dat allemaal niet zo belangrijk. Laatst kwam naar boven dat met meerdere Belgische mannen een affaire had gehad. De dame weet het er dus wel van te nemen. Juicechannel zette het allemaal even op een rijtje voor je.

Julia en medespeler zijn wel erg close met elkaar

Tijdens een feestje zijn Julia en haar tegenspeler in de musical De drie biggetjes, Gio Kemper, zoenend met elkaar gespot. En dat terwijl de beste man gewoon een vriendin heeft. Dat maakt Julia natuurlijk allemaal niet uit. Die zit in de wedstrijd voor zichzelf. Wat Gio doet moet hij zelf weten. Julia is dus lekker vrij en doet waar ze zin in heeft. Ergens heeft ze ook wel weer gelijk. Het is niet alsof de populaire mannen waar ze mee rotzooit geen eigen wil hebben. Die kunnen gewoon nee zeggen. Maar het is wel duidelijk dat Julia een voorliefde heeft voor onbereikbare mannen. Al zijn die mannen uiteindelijk toch niet zo onbereikbaar als je dit zo ziet.

Julia gaat heel bekend België af

De zangeres van K3 gaat heel bekend België af in haar zoektocht naar de leukste man. Het maakt haar daar echt niet bij uit of de mannen in kwestie al een vriendin hebben of niet. De mooie zangeres vindt het helemaal niet erg om met iemand te gaan die eigenlijk al bezet is. Daar krijgt ze ook wel een beetje een kick van. De mooie blondine weet heel erg goed wat ze moet doen om op te vallen bij die mannen en dat maakt het dan ook zo leuk voor haar om een beetje haar best te doen. Het is ook niet helemaal haar schuld, want al die mannen kunnen gewoon weigeren als Julia op hen af komt. Aan de andere kant, dat is ergens ook wel weer lastig aangezien Julia ontzettend mooi is om te zien.

Iedereen vindt Julia Boschman een mooie dame

Iedereen die je erover spreekt is het eigenlijk wel eens dat Julia Boschman een ontzettend mooie dame is om te zien. De leuke blondine is echt wel een plaatje. Ze laat met haar mooie foto’s zien dat ze ontzettend goed is in zichzelf laten zien. Alles aan Julia klopt, van haar mooie kleding tot haar fijne kapsel, haar lieve snuitje en meer. Het is dan ook geen wonder dat zoveel mannen zo blij zijn met de leuke dame. Die vinden het heerlijk om naar haar wonderbaarlijk goede foto’s te kijken. Julia deelt dan ook al te graag mooie momentjes met haar volgers.

Meer zien van Julia Boschman kan op Instagram

Wil je nou meer zien van Julia Boschman? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staat nog veel meer moois van deze dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!