Foto: Naomy van Beem knalt bijna uit haar sporttopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een echte sportfanaat en laat graag zien hoe ze in de sportschool staat. 

De aantrekkelijke Naomy van Beem knalt bijna uit topje

Naomy van Beem zal je vooral kennen als de bloedmooie vriendin van Rico Verhoeven. De aantrekkelijke blondine is online erg actief. Daar deelt ze vooral haar leven in de sportschool. Naomy is daar inmiddels ontzettend veel te vinden. En de foto’s die Naomy deelt van het sporten zijn ook echt wel de moeite waard om te bekijken. De knappe blondine trekt tijdens het sporten namelijk de meest spannende pakjes aan. En die zien er natuurlijk bijzonder goed uit op het lichaam van de knappe blondine.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem laat inhoud van haar shirtje zien dankzij flinke opening

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem heeft het even zwaar met groot apparaat

De knappe blondine lijkt het eventjes heel zwaar te hebben met haar grote apparaat. Naomy zit op een fiets apparaat, maar het is duidelijk niet haar favoriet. De knappe blondine laat dat op de tweede en derde foto in haar post ook maar duidelijk merken. Met haar foto’s laat Naomy zien dat ook mensen die bijna fulltime in de sportschool te vinden zijn het niet altijd leuk vinden. Wat wel erg leuk is, dat is natuurlijk het topje van de knappe blondine. Het zit wat aan de strakke kant, waardoor de aantrekkelijke vormen van Naomy bijna uit haar topje vallen, maar dat geeft natuurlijk ook wel weer een verleidelijke look. De prachtige blondine weet met haar foto’s in ieder geval een hoop mensen onder haar volgers te betoveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@naomyvanbeem)

Naomy is vaak te vinden in sportschool

Als je Naomy ergens voor moet hebben, dan kan je het beste even kijken in de sportschool. Daar is de knappe blondine namelijk het meeste te vinden. De aantrekkelijke dame vindt het heerlijk om in de sportschool rond te lopen en lekker aan zichzelf te werken. Dat merk je ook wel als je alleen al kijkt naar de hoeveelheid foto’s die Naomy van de sportschool op haar Instagram heeft staan. Haar liefde voor de sportschool laat de knappe blondine flink zien in haar mooie kiekjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem sport altijd in een bijzonder strak pakje

Natuurlijk moet je sporten in een outfit waar je zelf je prettig in voelt. Voor Naomy betekent dat sporten in een ongelooflijk strak pakje. Haar broekjes en topjes die ze uitkiest voor in de sportschool zijn meestal wel erg verleidelijk. Met zo’n knappe vrouw in de sportschool is het maar hopen dat niemand per ongeluk een gewicht op zijn voet laat vallen van verbazing na het zien van deze bijzondere dame. Naomy kan namelijk in haar strakke pakjes voor flink wat afleiding zorgen. En dat is natuurlijk wel een klein beetje een probleem. Maar goed, ze ziet er dan wel weer ontzettend knap uit de hele tijd, wat erg fijn is om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.