Foto: Instagram-inbox van Sylvana IJsselmuiden ontploft na vreemd verzoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is niet bang om iemand om hulp te vragen. De blondine ontvangt echter zó veel ongepaste antwoorden dat ze even niet meer weet wat ze moet doen…

Sylvana IJsselmuiden heeft een serieuze vraag

Het hele verhaal achter de bomvolle inbox van Sylvana IJsselmuiden begint eigenlijk heel onschuldig. Zoals de meeste mensen wel weten is Sylvana IJsselmuiden niet bang om direct in gesprek te gaan met haar (voornamelijk) mannelijke volgers. De interactie met haar achterban verloopt vaak op een humoristische manier, zelf stuurt ze regelmatig plagerige berichtjes naar de meest onbeschofte volgers, die dat op hun beurt ook weer weten te waarderen. Ook nu gooit Sylvana weer een spreekwoordelijk hengeltje uit. De vraag op Sylvana haar Instagram luid: ” Zijn er morgen rond 14:00 uur toevallig nog wat sterke kerels in de buurt van Utrecht. Die mij willen helpen dozen sjouwen? Beloning een koud pilsemannetje.” Het klinkt niet als een gekke vraag want waarschijnlijk is Sylvana zelf niet in staat al deze zware dozen te sjouwen. Misschien gaat de blondine wel verhuizen, dus kan ze zeker wel wat hulp gebruiken. En lief dat Sylvana is biedt ze ook nog eens een koud biertje aan voor de mannen die haar uit de brand willen helpen.

Sylvana IJsselmuiden vraag

Sylvana IJsselmuiden krijgt vreemd verzoek op Instagram

Eén ding is zeker; er staan mannen genoeg in de rij die Sylvana IJsselmuiden wel even willen helpen met het sjouwen van de dozen. Wellicht komt het ook door de zeer uitnodigende foto die Sylvana bij de oproep plaatste. Zelf lijkt de blondine ook aangenaam verrast met alle mannen die haar wel een handje willen helpen. Wel zijn het met zo’n oproep en foto niet altijd de meest serieuze personen die een reactie plaatsen. Ook dit ondervindt Sylvana. Om haar volgers even mee te nemen in het hele proces deelt ze wat leuke berichten uit haar inbox. Zo zegt iemand: ”Ik wil wel wat anders sjouwen.” En iemand anders merkt op dat de verlofmeldingen voor morgen vast ineens heel snel gaan. Gelukkig geeft Sylvana aan dat er ook een hele boel lieve mensen zijn in haar inbox. Eén opmerking die Sylvana heeft ontvangen wil ze nog even extra uitlichten. Zo zegt deze persoon dat hij of zij maar mag hopend dat de politie, NS en het leger zijn gewaarschuwd dat er morgen tweeënhalf miljoen mensen gaan afreizen naar Utrecht. Sylvana mag haar koelkast wel gaan aanvullen met veel koude biertjes als dit zo doorgaat.

Sylvana IJsselmuiden antwoordenSylvana IJsselmuiden antwoorden

Sylvana IJsselmuiden springt uit vliegtuig

De  blondine Sylvana IJsselmuiden is niet op haar mondje gevallen en ook nog eens heel stoer. Voor de meest gekke challenges of extreme uitdagingen is Sylvana altijd wel in. Zo deed de stoere Sylvana ook mee aan Expeditie Robinson. Blijkbaar was het voor de presentatrice tijd om de adrenaline weer even door haar bloed te laten stromen. Daarom besloot Sylvana op een ‘casual’ woensdagmiddag even uit een vliegtuig te gaan springen. Samen met Stefano Keizers ging Sylvana skydiven vanaf Texel. Op de reeks foto’s die Sylvana plaatst lijkt ze het helemaal niet spannend te vinden. De blondine lijkt er juist heel erg van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!