Foto: Influencer Sophie Milzink brengt volgers in extase met lekkerste vakantiefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink maakt haar volgers helemaal gek met deze spetterende foto in een piepklein badpakje. De exotische omgeving maakt het kiekje compleet!

Sophie Milzink deelt vergeten foto’s Barbados

Sophie Milzink genoot deze zomer van een welverdiende vakantie op het eiland Barbados. De Brunette maakte haar volgers al meerdere keren Jaloers met prachtige beelden van deze vakantie. Nu aan het eind van deze zomer bedacht ze zichzelf dat ze nog een aantal foto’s over had. Deze foto’s wilde ze haar volgers dan ook niet onthouden. Dus besloot ze op de valreep nog een heerlijke reeks te posten.

Op de eerste foto poseert Sophie tussen de rotsen in een kittig panterprint-badpakje. Dit pakje laat haar goede figuur er meteen goed uitspringen. Prachtig uitzicht! Vervolgens post ze een foto met drie knappe vriendinnen. Ze sluit de reeks af met een prachtige foto van zichzelf op een boot. Hier zijn haar rondingen ook weer goed te zien door haar laag uitgesneden topje. Sophie bedient haar volgers wel weer optimaal met deze prachtige kiekjes!
Volgers Sophie Milzink worden wild van vakantiefoto’s

Sophie Milzink heeft met deze post wel weer de tongen los gemaakt bij haar volgers. Haar volgers reageren dan ook massaal onder de post. Veel bekende mensen reageren dan ook onder de post met reacties zoals: “Zo HEY😍” reageert Sylvana IJselmuiden. Nina warink reageert: “Meiddddddd doe eem normaal 😍”. Nina laat in deze reactie even haar Groningse achtergrond naar boven komen. Andere volgers kunnen oook alleen maar complimenten geven over hoe mooi ze de foto’s van Sophie vinden en wat voor een prachtige vrouw ze Sophie vinden.

Sophie Milzink gaat op solo-date

Sophie Milzink liet in een samenwerking met Malibu zien hoe zij een dag zou plannen als ze solo date zou gaan met zichzelf. In de video is te zien dat ze allerlei activiteiten bedacht heeft voor zichzelf. In de video heeft Sophie wel een spannende outfit aangetrokken om zich nóg beter te voelen. Ze is voornamelijk te zien in een roze broekje met een strak zwart topje. Aan het einde van de video is ze nog te zien in een wit badpak van Malibu waarbij Haar volgers kunnen genieten van haar prachtige shape.
Sophie Milzink geniet van Steve Madden-evenement

Sophie was net als veel andere Nederlandse influencers uitgenodigd door modemerk Steve Madden voor een ‘slaapfeestje’. Daar kon Sophie natuurlijk geen nee tegen zeggen! Op de foto’s die ze van het event plaatst is te zien dat ze het goed naar haar zin heeft. De fotoreeks loopt uiteen van geposeerde foto’s tot beelden van acrobatische capriolen die ze uithaalt in haar hotelkamer. Zo zien we Sophie hoe we haar kennen: zo gek als een deur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.