Sophie Milzink deelt rauwe foto in ontzettend riskant jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Sophie Milzink zet wel vaker pikante plaatjes online, maar dit recente kiekje gaat bijna alle grenzen over! 

Wie de Instagram van Sophie Milzink voorbij heeft zien komen herkent vast en zeker een trend. Want als je dit eenmaal aangeklikt heb kijk je nooit meer weg! De bloedhete brunette verwent haar volgers namelijk regelmatig met bloedhete kiekjes en heerlijke filmpjes. En deze recente fotoshoot doet daar ook niet voor onder. Al zullen de vurige foto’s zeker je mond open doen vallen. Dat Sophie namelijk zowel ondergoed als bedekkende kleding overslaat is namelijk een eerste keer…

Sophie Milzink verleidt volgers met gedurfde pose in intieme badfoto

Als influencer maakt Sophie Milzink wel vaker riskante keuzes. Logisch toch ook? Ze moet natuurlijk de aandacht van haar fans wat vast zien te houden en hoewel haar koppie zéker helpt is het wellicht net niet genoeg. Gelukkig lijkt Sophie daar verder ook helemaal geen moeite mee te hebben. Zo post ze regelmatig heerlijke kijkjes achter de schermen en charmeert ze al haar fans met haar nuchtere humor. Al doen haar bloedhete vakantiefoto’s het ook zeker niet verkeerd. En dat snappen wij zeker. Want één blik op deze spectaculaire plaatjes en je bent meteen verkocht. Al helemaal met haar recentste shoot. Zo riskant heeft ze het nog nooit gemaakt! Sophie pronkt namelijk met haar strakke figuur in een intieme fotoshoot en ook haar pose laat weinig aan de verbeelding over. Maar dat trekt geeneens de meeste aandacht!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Gedurfd jurkje Sophie Milzink weet boezem amper te bedwingen

Nee, die kroon gaat toch echt naar het pittige jurkje van Sophie Milzink. Niet alleen is het stofje zowaar doorzichtig, het topje lijkt ook pas halverwege haar ribben te beginnen! En daar onthult Sophie toch wel heel veel mee. De 26-jarige schoonheid heeft namelijk een zeer royale boezem. En dit dunne stofje weet die amper te bedwingen! Werkelijk, Sophie lijkt seconden van een grootschalig oeps-moment verwijderd! En daar lopen haar fans toch wel flink warm van. En, zo blijkt, Sophie zelf ook! De knappe influencer lijkt namenelijk razend trots te zijn op de set bloedhete kiekjes. Zo schrijft ze er met vier uitroeptekens bij dat ze geen filters op de foto toegepast heeft. En dat de rauwe kiekjes nog steeds zo overheerlijk zijn mag ze dan ook echt trots op zijn. Het intieme kijkje in haar camerarol én haar figuur maakt haar volgers namelijk helemaal wild. En wij snappen het helemaal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Sophie Milzink verwent volgers met volle inkijk in kattig zwemsetje

En dit heerlijke stel foto’s van Sophie Milzink sluit zich aan bij nog véle andere vakantiekiekjes om van te smullen. Kijk alleen dit heerlijke plaatje maar. Sophie bewijst namelijk moeiteloos dat ze ook in haar zwemsetje om van te watertanden is! In een heerlijk kattig zwemsetje pronkt ze namelijk met haar strakke figuur en knellende topje. Sophie buigt zich namelijk helemaal voorover en laat daarbij haar fans zó bij haar topje naar binnen kijken! En daar is heel wat om van te smullen, geloof ons maar. De knappe influencer lijkt zelf ook dondersgoed te weten welk effect ze op haar fans heeft. Zo is haar oogverblindende glimlach bijna niet in toom te houden! En als je weet dat je zo op beeld staat hebben wij daar ook alle begrip voor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.