Sophie Milzink deelt rauwe foto in ontzettend riskant jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Sophie Milzink zet wel vaker plaatjes online, maar dit recente kiekje gaat bijna alle grenzen over! 

Wie de Instagram van Sophie Milzink voorbij heeft zien komen herkent vast en zeker een trend. Want als je dit eenmaal aangeklikt heb kijk je nooit meer weg! De bloedhete brunette verwent haar volgers namelijk regelmatig met bloedhete kiekjes en heerlijke filmpjes. En deze recente fotoshoot doet daar ook niet voor onder. Al zullen de vurige foto’s zeker je mond open doen vallen. Dat Sophie namelijk zowel als bedekkende kleding overslaat is namelijk een eerste keer…

Sophie Milzink verleidt volgers met gedurfde pose in badfoto

Als influencer maakt Sophie Milzink wel vaker riskante keuzes. Logisch toch ook? Ze moet natuurlijk de aandacht van haar fans wat vast zien te houden en hoewel haar koppie zéker helpt is het wellicht net niet genoeg. Gelukkig lijkt Sophie daar verder ook helemaal geen moeite mee te hebben. Zo post ze regelmatig heerlijke kijkjes achter de schermen en charmeert ze al haar fans met haar nuchtere humor. Al doen haar bloedhete vakantiefoto’s het ook zeker niet verkeerd. En dat snappen wij zeker. Want één blik op deze spectaculaire plaatjes en je bent meteen verkocht. Al helemaal met haar recentste shoot. Zo riskant heeft ze het nog nooit gemaakt! Sophie pronkt namelijk met haar strakke figuur in een fotoshoot en ook haar pose laat weinig aan de verbeelding over. Maar dat trekt geeneens de meeste aandacht!

Gedurfd jurkje Sophie Milzink weet boezem amper te bedwingen

Nee, die kroon gaat toch echt naar het pittige jurkje van Sophie Milzink. Niet alleen is het stofje zowaar doorzichtig, het topje lijkt ook pas halverwege haar ribben te beginnen! En daar onthult Sophie toch wel heel veel mee. De 26-jarige schoonheid heeft namelijk een zeer royale boezem. En dit dunne stofje weet die amper te bedwingen! Werkelijk, Sophie lijkt seconden van een grootschalig oeps-moment verwijderd! En daar lopen haar fans toch wel flink warm van. En, zo blijkt, Sophie zelf ook! De knappe influencer lijkt namenelijk razend trots te zijn op de set bloedhete kiekjes. Zo schrijft ze er met vier uitroeptekens bij dat ze geen filters op de foto toegepast heeft. En dat de rauwe kiekjes nog steeds zo overheerlijk zijn mag ze dan ook echt trots op zijn. Het kijkje in haar camerarol én haar figuur maakt haar volgers namelijk helemaal wild. En wij snappen het helemaal.

Sophie Milzink verwent volgers met volle inkijk in kattig zwemsetje

En dit heerlijke stel foto’s van Sophie Milzink sluit zich aan bij nog véle andere vakantiekiekjes om van te smullen. Kijk alleen dit heerlijke plaatje maar. Sophie bewijst namelijk moeiteloos dat ze ook in haar zwemsetje om van te watertanden is! In een heerlijk kattig zwemsetje pronkt ze namelijk met haar strakke figuur en knellende topje. Sophie buigt zich namelijk helemaal voorover en laat daarbij haar fans zó bij haar topje naar binnen kijken! En daar is heel wat om van te smullen, geloof ons maar. De knappe influencer lijkt zelf ook dondersgoed te weten welk effect ze op haar fans heeft. Zo is haar oogverblindende glimlach bijna niet in toom te houden! En als je weet dat je zo op beeld staat hebben wij daar ook alle begrip voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!