Foto: ‘Hondsdolle’ Heleen van Royen werd handtastelijk tijdens De Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van De Verraders komt er bijna aan. Niemand minder dan Heleen van Royen mag mee doen en het gaat er handtastelijk aan toe bij de schrijfster.

Heleen van Royen hysterisch tijdens De Verraders

Het nieuwe seizoen van De Verraders werd op spectaculaire wijze bekendgemaakt. Dit keer is het namelijk een Halloween special. Dat betekent dat het nog veel spannender wordt dan we al gewend zijn van het programma. Met enge locaties en angstaanjagende attributen moeten de deelnemers gaan zoeken naar de verraders in het midden. Dit keer mag Heleen van Royen mee doen aan het programma. De schrijfster is vast gevraagd omdat ze wel voor een beetje spanning kan zorgen. Zo geeft Heleen aan dat ze wel vaker naar het programma heeft gekeken. Toen was haar mening niet zo positief, want ze vertelt dat ze het allemaal wat overdreven vond. Als voorbeeld geeft ze dat de deelnemers elkaar bij het ontbijt allemaal blij in de armen vallen. In het programma worden in de nacht namelijk deelnemers vermoord door de verrader en die pechvogel wil je natuurlijk niet zijn. Toch geeft Heleen nu eerlijk toe dat ook zij ook elke ochtend als een ‘hondsdolle’ iedereen in de armen viel. Nu zou het natuurlijk ook kunnen dat Heleen zelf een verrader is. Zou het dus allemaal geacteerd zijn of is Heleen te vertrouwen?

Lees ook: Foto: Heleen van Royen knalt bijna uit

Dit zijn de nieuwe deelnemers van De Verraders

De Halloween special van De Verraders is vanaf 27 oktober te zien op Videoland. Dus wie zin heeft in een spannende tv serie met allemaal Bekende Nederlanders moet het programma vooral gaan kijken. Dit keer is er een leuke groep BN’ers uitgekozen om deel te nemen aan het programma. Zo dus Heleen van Royen die we gaan zien op beeld, maar ook presentatrice Gwen van Poorten doet mee aan het programma. Daarnaast zien we ook nog dat Bobbi Eden mee doet, de blondine zegt in het promotiefilmpje dat ze ze ‘allemaal gaat pakken’. Verder doet onder andere ook Famke Louise nog mee aan het programma. Een bijzonder clubje vrouwen bij elkaar, als dat maar goed gaat. Waarschijnlijk gaat iedereen elkaar verdenken en komen er verhitte discussies over wie nou de verraders zijn.

Heleen van Royen geniet van zichzelf

Waarschijnlijk heeft Heleen van Royen haar deelname aan het programma De Verraders als zwaar ondervonden want ze deelt een foto dat ze relaxed thuis is. De schrijfster plaatst onderstaande selfie waar ze helemaal zonder make-up of poespas op staat. Bij de foto zegt Heleen dat ze thuis aan het werken is in haar schrijfkamer. Elke vrijdag dient diezelfde kamer als kinderkamer. De reacties zijn heel lovend over Heleen haar volledige naturelle selfie. De blondine ziet er nu in ieder geval lekker uitgerust uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!