Foto: Katja Schuurman bouwt feestje in losgeknoopt jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman deelt beelden via Instagram. De actrice heeft kennelijk veel zin in een feestje en laat dat goed blijken.

De prachtige actrice Katja Schuurman deelt kiekjes via Instagram. De brunette benadrukt zin te hebben in een feestje, en dat kondigt ze dan ook geheel op haar eigen manier aan. Door middel van een foto maakt Katja haar wensen kenbaar. Slim natuurlijk, want dat trekt de aandacht. Misschien wil iemand na het zien van deze foto wel een dansje wagen met Katja.

Met dit losgeknoopte jurkje wil Katja Schuurman graag feesten

De beelden die Katja Schuurman deelt via Instagram spreken boekdelen. Op de eerste foto zien we de brunette gewoon glimlachen in de camera, daar is niks bijzonders aan. Maar op de tweede foto zien we de hele outfit die Katja aan heeft, en dan wordt het allemaal opeens een stuk spannender. Ze is namelijk te zien in een knalroze bloemetjespak. Of is het eerder een jurk? In ieder geval schittert de actrice er helemaal in. Maar dat is natuurlijk logisch, want als je Katja Schuurman bent, schitter je in alles. De beschrijving die Katja onder de foto zet is echter uiterst opvallend. Ze kondigt namelijk aan dat ze zoveel zin heeft in een feestje; “Het is eigenlijk altijd tijd voor een feestje. Nou dat is niet helemaal waar, soms is het tijd voor rust, stilte en staren. Maar nu dus heel erg voor een feestje. Ik heb zin om te dansen!“. Heldere taal dus, van de actrice. Ondanks dat Katja al 47 jaar is, voelt ze zich minstens twintig jaar jonger. En dat is natuurlijk alleen maar goed, want er zullen vast genoeg jonge mannen een dansje willen wagen met Katja.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Gespot: Katja Schuurman en Yolanthe Cabau in verleidelijke badjas

Onlangs deelde Katja Schuurman een bericht via Instagram waar veel mannen al lang op hadden gehoopt. Dit is misschien wel de droom van veel mannen uit Nederland, en die lijkt nu uit te komen. Op de foto is namelijk te zien hoe Katja Schuurman samen met Yolanthe Cabau op de foto staat. Als dat nog niet genoeg was, staan ze allebei ook in hun badjas. Ze poseren allebei lachend voor de camera. Het is een duo waar veel mannen al op zaten te wachten. De badpakken die de twee aanhebben zijn knalroze, dus lekker opvallend. Ze zouden hier samengekomen zijn voor opnames van een film. Katja heeft het in ieder geval zo te zien erg naar haar zin: “#film, #witharealmoviestarfromla“. Het is dus duidelijk te merken dat Katja stiekem een beetje opkijkt naar Yolanthe. Of zou het eerder andersom zijn? Yolanthe is tenslotte 10 jaar jonger, dus het zou andersom logischer zijn. In ieder geval lijkt Katja aan te geven dat Yolanthe een beetje haar voorbeeld is.

Lees ook: Fans smelten weg bij deze zeldzame foto van piepjonge Katja Schuurman

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!