Foto: Katja Schuurman bouwt feestje in losgeknoopt jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman deelt pikante beelden via Instagram. De actrice heeft kennelijk veel zin in een feestje en laat dat goed blijken.

De prachtige actrice Katja Schuurman deelt pikante kiekjes via Instagram. De brunette benadrukt zin te hebben in een feestje, en dat kondigt ze dan ook geheel op haar eigen manier aan. Door middel van een gewaagde foto maakt Katja haar wensen kenbaar. Slim natuurlijk, want dat trekt de aandacht. Misschien wil iemand na het zien van deze foto wel een dansje wagen met Katja.

Met dit losgeknoopte jurkje wil Katja Schuurman graag feesten

De beelden die Katja Schuurman deelt via Instagram spreken boekdelen. Op de eerste foto zien we de brunette gewoon glimlachen in de camera, daar is niks bijzonders aan. Maar op de tweede foto zien we de hele outfit die Katja aan heeft, en dan wordt het allemaal opeens een stuk spannender. Ze is namelijk te zien in een knalroze bloemetjespak. Of is het eerder een jurk? In ieder geval schittert de actrice er helemaal in. Maar dat is natuurlijk logisch, want als je Katja Schuurman bent, schitter je in alles. De beschrijving die Katja onder de foto zet is echter uiterst opvallend. Ze kondigt namelijk aan dat ze zoveel zin heeft in een feestje; “Het is eigenlijk altijd tijd voor een feestje. Nou dat is niet helemaal waar, soms is het tijd voor rust, stilte en staren. Maar nu dus heel erg voor een feestje. Ik heb zin om te dansen!“. Heldere taal dus, van de actrice. Ondanks dat Katja al 47 jaar is, voelt ze zich minstens twintig jaar jonger. En dat is natuurlijk alleen maar goed, want er zullen vast genoeg jonge mannen een dansje willen wagen met Katja.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gespot: Katja Schuurman en Yolanthe Cabau in verleidelijke badjas

Onlangs deelde Katja Schuurman een bericht via Instagram waar veel mannen al lang op hadden gehoopt. Dit is misschien wel de droom van veel mannen uit Nederland, en die lijkt nu uit te komen. Op de foto is namelijk te zien hoe Katja Schuurman samen met Yolanthe Cabau op de foto staat. Als dat nog niet genoeg was, staan ze allebei ook in hun badjas. Ze poseren allebei lachend voor de camera. Het is een duo waar veel mannen al op zaten te wachten. De badpakken die de twee aanhebben zijn knalroze, dus lekker opvallend. Ze zouden hier samengekomen zijn voor opnames van een film. Katja heeft het in ieder geval zo te zien erg naar haar zin: “#film, #witharealmoviestarfromla“. Het is dus duidelijk te merken dat Katja stiekem een beetje opkijkt naar Yolanthe. Of zou het eerder andersom zijn? Yolanthe is tenslotte 10 jaar jonger, dus het zou andersom logischer zijn. In ieder geval lijkt Katja aan te geven dat Yolanthe een beetje haar voorbeeld is.

Lees ook: Fans smelten weg bij deze zeldzame foto van piepjonge Katja Schuurman

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!