Foto: Heleen van Royen weet precies hoe ze de ideale wingman kan zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is heel erg goed in het spelen van wingman. Dat mag ze laten zien tijdens de uitzending van HLF8.

Heleen van Royen sluit vanavond aan als wingman in het populaire programma HLF8. In dat programma heeft wingman alleen een net iets andere betekenis dan normaal. In plaats van een vriend of vriendin aan een partner helpen, zorgt de wingman in HLF8 ervoor dat de gesprekken spannend blijven en niet zomaar stil vallen. Heleen is dus de tafelvrouw naast Hélène Hendriks. De twee knappe vrouwen zullen de hele avond interessant aan elkaar moeten praten met hun diverse gasten. Dat gaat waarschijnlijk wel goed komen. Het belooft in ieder geval een bijzondere uitzending te worden.

Lees ook: Video: Heleen van Royen pakt vol andere vrouw op de mond

Heleen van Royen is een erg geschikte tafeldame

Met Heleen aan tafel is presentatrice Hélène Hendriks er in ieder geval van verzekerd dat het geen saaie avond wordt. Allebei de vrouwen zijn niet op hun mondje gevallen en weten met hun humeur en boeiende gespreksonderwerpen de avond wel te vullen. Waar Heleen ook gaat of staat, ze fleurt een ruimte helemaal op met haar aanwezigheid. Daarmee zal de aankomende uitzending van HLF8 ongetwijfeld een grandioos groot succes worden. De twee dames zullen het ongetwijfeld niet overal over eens zijn, maar dat zorgt ook wel weer voor een aantal interessante discussies aan tafel. Vanavond moet je dus absoluut kijken naar HLF8, want het belooft een aflevering te worden die je gezien moet hebben.
Heleen hoeft helemaal geen wingman te spelen voor Hélène

De knappe blondine Hélène Hendriks heeft eigenlijk ook helemaal geen wingman nodig. Dat wordt een makkelijk avondje dus voor Heleen van Royen. Zoals je op bovenstaande video kan zien weet Hélène zich prima te redden als het om flirten en het geven van complimentjes gaat. Daar hoeft helemaal geen wingman bij aan te pas te komen. De knappe blonde presentatrice weet prima voor zichzelf te zorgen. Ze maakt het mannen zelfs een beetje ongemakkelijk, zoals het geval was bij Rutger. Maar dat maakt helemaal niks uit, want het levert wel goede televisie op. En dat is waar Hélène voor gaat.

Heeft Heleen van Royen straks dan niks te doen?

Als Hélène eigenlijk geen behoefte heeft aan een wingman, betekent dat dan dat Heleen van Royen helemaal niks te doen heeft de hele avond? Nou, daar hoef je niet bang voor te zijn. Tussen de twee vrouwen zal ongetwijfeld een klein beetje een strijd losbarsten aan de tafel, aangezien het allebei vrij koppige dames zijn die weten wat ze willen. Het is alleen nog de taak van de productie om een onderwerp te vinden waar de twee knappe vrouwen het niet meteen met elkaar over eens zijn. Dan gaat het allemaal wel goed komen. En anders kan je altijd nog twee uur ongegeneerd kijken naar Heleen van Royen. Als dat niet genoeg reden is om in te schakelen vanavond, dan weten wij het ook niet meer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!