Foto: Welmoed Sijtsma doet het met twee sterke mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Welmoed Sijtsma heeft een nieuw programma waarbij ze het doet met twee ongelooflijke sterke mannen. 

De aantrekkelijke presentatrice Welmoed Sijtsma heeft een nieuw programma gekregen. En dat programma vindt ze zelf ook nog eens enorm leuk om te maken. En dat kunnen mensen goed begrijpen. Ze maakt het programma namelijk samen met twee enorm knappe mannen. En Welmoed kan daar wel aan wennen. Ze wordt zelfs een beetje zwakjes in de knieën naast de ongelooflijk sterke kerels. Als dat maar goed gaat. Het is wel gelijk duidelijk waar Welmoed voor gaat als ze een partner zoekt. Dat betekent maar één ding mannen; tijd om de sportschool in te duiken.

Lees ook: Video: Welmoed Sijtsma duikt het riet in met haar blonde zussen

Welmoed Sijtsma mag op stap met stoere mannen

De verleidelijke presentatrice mag op stap met twee echt stoere mannen. In het nieuwe programma The Bodyguard gaat Welmoed samen met gerenommeerde persoonsbeveiligers Nico Raat en Malcolm Wynter op zoek naar de nieuwe beste bodyguard van Nederland. En die zoektocht start natuurlijk met het uitkiezen van een groep gespierde kandidaten. Af en toe mag Welmoed ook nog even een vraag tussendoor stellen, terwijl de mannen hun spieren aanspannen. Voor Welmoed is dat helemaal niet erg. Het voelt niet eens als werk op die manier, maar meer als een soort ontspanningsoefening. Welmoed mag namelijk betaald kijken naar mooie mannen en dat vindt de knappe presentatrice helemaal niet erg. Die tekende daar graag voor.

Welmoed Sijtsma ontmoet spannende mannen op stoere foto

De knappe blondine is helemaal onder de indruk van de twee eren aan haar zijde. De stoere mannen zorgen er normaal voor dat wereldsterren een beetje normaal over straat kunnen, maar nemen speciaal voor het programma, en een klein beetje voor Welmoed, de tijd om een waardig collega te vinden. Dat is op zijn minst wel bewonderingswaardig te noemen. Welmoed vindt het ook echt geweldig met de mannen en heeft de tijd van haar leven. Dit programma, daar staat de blonde presentatrice echt helemaal achter. Welmoed ziet het zeker wel zitten om de komende tijd met haar mannen op stap te gaan. Eindelijk heeft Welmoed een programma gevonden waar ze honderd procent geniet tijdens het werken.

Welmoed is zelf ook erg begeerlijk op mooie foto’s

Je moet vooral niet onderschatten hoe verleidelijk Welmoed zelf is. De mooie dame heeft het waarschijnlijk enorm naar haar zin naast de knappe mannen, maar andersom zullen de twee bodyguards het ook enorm fijn hebben gevonden om naast Welmoed te mogen staan. Dat is natuurlijk als man zijnde een hele eer. Welmoed had laatst een cover shoot en op die foto’s zie je pas echt goed hoe verleidelijk de knappe blondine eigenlijk is. Ze laat veel andere vrouwen achter zich met haar spectaculaire looks. Er zijn dan ook veel mannen die graag een keer een avondje met Welmoed zouden optrekken. Welmoed wordt dan ook al gauw gezien als de ideale vrouw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Blond model Lisa Groothuijzen kleedt zich om voor de camera

Blondine Lisa Groothuijzen laat niks aan de verbeelding over terwijl ze zich omkleed voor de camera..

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.