Foto: Gwen van Poorten laat haar beste voornemens zien!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gwen van Poorten is helemaal klaar voor het nieuwe jaar en laat iedereen haar nieuwe goede voornemens zien!

Het nieuwe jaar is aangebroken, en bekende persoonlijkheden laten hun goede voornemens niet onbesproken. Gwen van Poorten, bekend om haar humor en openhartigheid, deelde haar eigen unieke voornemen voor 2024 onder een nieuwe foto.

Gwen van Poorten heeft een bijzondere mededeling voor 2024

“Minder janken” luidt de eerste helft van haar nieuwe voornemen. Het tweede deel van de uitspraak die Gwen doet heeft alles te maken met haar flamboyante achterkant. Daar wil ze meer van laten zien in het nieuwe jaar. Een opmerkelijk voornemen dat direct een glimlach op het gezicht tovert. Zou dit dan het geheim zijn voor een gelukkig en zorgeloos jaar? Bekijk de foto waarop Gwen haar goede voornemens laat zien op haar Instagram!

Met humor verovert Gwen van Poorten de harten van haar fans

Gwen van Poorten, de Nederlandse presentatrice en influencer, staat bekend om haar no-nonsense benadering van het leven en haar vermogen om humor en zelfreflectie goed toe te passen op alles wat ze doet. Of het nou een nieuw programma is wat ze presenteert, een podcast die ze maakt of een foto die ze deelt. Onder haar nieuwe foto geeft ze haar volgers een glimps van haar goede voornemens voor 2024: minder zorgen maken en meer focus op, jawel, haar eigen mooie vormen. Dat is toch een leuk vooruitzicht voor het nieuwe jaar? Meer zien van Gwen van Poorten kan je altijd toejuichen.

Gwen van Poorten wil in het nieuwe jaar “minder janken”

Waarom minder janken? Voor Gwen lijkt het een oproep te zijn om minder aandacht te besteden aan de minder vrolijke kanten van het leven. Een besluit om de negativiteit te verminderen en zich te richten op de positieve momenten. Een aanpak die velen kunnen omarmen, want laten we eerlijk zijn, wie heeft er tijd voor overmatig gejank? Het nieuwe jaar op een positieve manier beginnen lijkt een goed idee te zijn. Gwen probeert voor anderen maar het goede voorbeeld te zijn en gelijk te laten zien hoe het moet. Dat lukt haar met haar nieuwste foto toch al wel aardig. Fans van de presentatrice voelen zich in ieder geval geïnspireerd na deze mooie foto.

Gwen van Poorten is de absolute koningin van de zelfspot

Gwen van Poorten staat bekend om haar vermogen om zichzelf niet al te serieus te nemen. Deze nieuwste voornemens getuigen van haar zelfspot en haar vermogen om haar volgers te inspireren om niet al te serieus door het leven te gaan. Het is een herinnering dat het leven al serieus genoeg is, en soms hebben we gewoon een beetje luchtigheid nodig. Gwens voornemen voor 2024 lijkt een uitnodiging te zijn voor een jaar van minder zorgen, meer vreugde en een flinke dosis zelfliefde. Het herinnert ons eraan dat goede voornemens niet altijd groots en serieus hoeven te zijn. Soms is een knipoog naar het leven en een vleugje humor precies wat we nodig hebben om het jaar met een glimlach te beginnen.

Meer zien van Gwen van Poorten? Ga naar Instagram!

Wil je nou nog meer zien van Gwen van Poorten? Dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar vind je nog veel meer mooie foto’s van de brunette om van te kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!