Foto: Geraldine Kemper showt extra strakke sportpakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft meestal van die hele strakke pakjes aan en als ze in een goede bui is, dan deelt ze die pakjes ook met haar volgers. 

Wat ziet Geraldine er toch goed uit in al die strakke pakjes die ze continu aantrekt voor op haar foto’s. Geraldine houdt er wel van om zichzelf even net iets meer verleidelijk te kleden dan de gemiddelde dame. En wanneer ze dat dan doet, dan moet er natuurlijk een foto van gemaakt worden. En wat doe je dan met al die foto’s van verleidelijke pakjes? Inderdaad, die zet je dan gewoon op je Instagram, zodat al je volgers kunnen meegenieten van het feit dat je er meer dan geweldig uit ziet. Het zou toch zonde zijn als niemand die prachtige pakjes kon zien. Dat moet ook Geraldine gedacht hebben.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper toont vangst na lekker wild avondje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Voor Geraldine zijn strakke pakjes de enige manier

Geraldine heeft al lang geleden besloten dat strakke pakjes echt helemaal haar ding zijn. En dat laat ze dan ook graag zien wanneer ze weer een keer in het openbaar is. Als Geraldine op de foto moet, dan trekt ze het liefste een pakje aan waar haar lichaam echt belachelijk goed in uit komt. En laat ze er daar nou best wel een hoop van hebben. Op die manier trekt Geraldine op een natuurlijke manier alle aandacht naar zich toe. En dat vindt de prachtige blondine ook helemaal niet zo erg. Anders zou ze ook niet al die leuke foto’s op haar Instagram plaatsen. Geraldine heeft in haar nieuwste reeks foto’s gekozen voor een wel heel bijzonder pakje.

Geraldine is een klein beetje een verleidelijke smurf

In dat strakke, blauwe pakje is Geraldine een klein beetje veranderd in een aantrekkelijke smurf. Alleen in tegenstelling tot de wezentjes uit de strips en series, is Geraldine wel degelijk echt. En dat betekent dat je veel meer van haar verschijning kan genieten. Geraldine vindt het blauwe pakje ook alles behalve lelijk. Ze heeft namelijk best wel veel foto’s gemaakt in haar strakke outfit. Als het aan Geraldine lag werd dit haar dagelijkse kleding. Maar dat zou toch wel een tandje te verleidelijk worden voor de meeste mensen. Dus houdt Geraldine zich in het dagelijks leven een klein beetje in. Maar voor een fotoshoot als deze mag ze alle leuke pakjes uit de kast halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Is Geraldine de meest verleidelijke presentatrice van Nederland?

Meestal probeert Geraldine een flinke ‘girl next door’ vibe te hanteren. Maar er zijn momenten dat de presentatrice het niet kan laten en dat ze even haar verleidelijke kant omhoog moet laten komen. In die momenten is Geraldine echt wel een van de meest verleidelijke en aantrekkelijke vrouwen van Nederland. Of Geraldine de meest verleidelijke presentatrice van Nederland is, dat mag je zelf bepalen. Maar ze hoort zeker in het rijtje met meest knappe vrouwen van het land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!