Foto: Geraldine Kemper dobbert op water in superstrak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper begeeft zich op prachtige blauw water. En dat doet ze natuurlijk in een superstrak pakje. 

De enorm knappe presentatrice Geraldine Kemper is even een dagje op het water en dat kan je natuurlijk niet zomaar doen. Daar moet je eerst een super strak pakje voor aanschaffen. En als je dat pakje dan eenmaal hebt, dan is het natuurlijk ook nog zonde om dat niet met de buitenwereld te delen. Je wilt wel dat mensen een beetje complimentjes op je kunnen geven vanwege je nieuwe kleding. Dus Geraldine besloot om even een paar foto’s van haar vaartripje online te zetten. En dat zag er natuurlijk er leuk uit.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper is één met de natuur in strak topje

Geraldine is erg fel in haar oranje pakje

In haar felgekleurde oranje pakje is Geraldine in ieder geval goed te herkennen als ze het water op gaat. In de vroege morgen besluit de presentatrice om even lekker een eindje te gaan suppen. En dat doet de knappe blondine zeer goed. Niet alleen heeft Geraldine het gevoel dat ze weer flink getraind heeft door te suppen, ook is ze een beetje afgekoeld op het koude water. Dat helpt haar wel om de warme dagen door te komen. Want als de temperatuur zo oploopt, dan moet je wel iets bedenken om jezelf koel te houden. En Geraldine heeft dat aardig voor elkaar. Al zal ze het in het strakke oranje pakje ook wel behoorlijk warm krijgen. Misschien de volgende keer toch maar iets korts aantrekken. Dat zullen haar volgers ook helemaal niet erg vinden. Al krijgen ze het daar wel warm van.

Geraldine is er ook in het roze

Voor als je Geraldine haar oranje pakje al verleidelijk vond, dan is er goed nieuws. Geraldine heeft namelijk nog een soortgelijk pakje in de aanbieding. Deze is alleen knalroze. Nu hoeft dat natuurlijk helemaal geen probleem te zijn, maar toch ziet het er iets minder uit dan de oranje variant. Geraldine wordt in dit pakje toch net te veel de liefdesbaby tussen een Barbie pop en een suikerspin. Maar het strakke pakje staat haar zeker niet slecht. Het kan alleen nog beter. Gelukkig draagt Geraldine bijna elke dag wel een verleidelijk pakje, waardoor dit felle roze snel weer vergeten is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Ook in sportkleding is Geraldine een verleidelijke dame

Natuurlijk ziet Geraldine er in zwemkleding uit als een verleidelijke vrouw, maar in sportkleding wordt dat effect ook wel bereikt. Eigenlijk is Geraldine in elk strak pakje wel een goed idee. Hoe meer van die strakke pakjes Geraldine draagt, des te blijer haar volgers ook worden. Die willen namelijk zo vaak mogelijk de verleidelijke blondine kunnen aanschouwen. Elke foto van Geraldine wordt dan ook met open armen ontvangen. Zodra haar volgers weer een foto zien van Geraldine, worden ze helemaal wild. En dat is ook logisch, want er zijn maar weinig dames in Nederland die er zo goed uit zien als Geraldine Kemper.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?