Foto: Stéphane Kox van Viaplay laat Max Verstappen zien hoe het moet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox is een pittige tante die alle mannen bij de F1 ver achter zich laat, zelfs een pro als Max Verstappen. 

Er zijn maar weinig vrouwen die het niveau aantikken van professionals als Max Verstappen binnen de F1, maar de knappe Stéphane Kox haalt dat niveau toch aardig. De prachtige blondine kan niet alleen maar goed verslag doen van de sport voor Viaplay, maar zelf kan ze ook een aardig potje racen. En dat mag ze nu laten zien. Ze plaatst het spannende resultaat op haar Instagram account, zodat al haar volgers mee kunnen genieten.

Lees ook: Foto: Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox zet Max Verstappen opzij voor deze man

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane mag even een spannend rondje rijden voor haar sponsor

De prachtige Viaplay presentatrice mag voor de verandering achter het stuur kruipen en daar beleeft de prachtige vrouw best wel wat plezier aan. Zoals je kan zien leeft ze helemaal op als ze in de buurt komt van een snelle wagen. Stéphane mag vanwege een sponsordeal die ze heeft gesloten achter het stuur kruipen van deze snelle wagen. Maar gelukkig betreft het niet alleen maar een paar mooie foto’s, maar mag Stéphane ook nog een stuk rijden. En dat is voor de knappe blondine natuurlijk het meest interessant. Foto’s maken kan ze elke dag, maar over de baan scheuren in een snelle auto, dat is tegenwoordig meer de uitzondering voor Stéphane. Nu is het nog maar de vraag wat voor tijd de knappe presentatrice neerzet op de baan. Wordt ze straks sneller dan Max Verstappen?

Racen zit bij Stéphane Kox in het bloed

Al sinds jongs af aan zit de autosport bij Stéphane in het bloed. Ze is al sinds ze een klein meisje was te vinden op de racebaan en droomde vroeger van een carrière achter het stuur. Hoewel de racewereld nog steeds wel erg mannelijk georiënteerd is, lijken er langzaam steeds meer mogelijkheden te komen voor vrouwen bij de sport. Misschien dat Stéphane dan ooit nog haar grote droom in vervulling mag zien komen gaan en een F1 wedstrijd mag rijden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane Kox heeft hart voor de zaak

Maar zelfs als ze niet zelf achter het stuur zit, doet Stéphane nog haar uiterste best om ervoor te zorgen dat anderen de sport kunnen waarderen. En dat gaat haar bijzonder goed af. Zo weet ze van elke wedstrijd wel een feestje te maken. Geen race is compleet zonder het uitgebreide commentaar van Stéphane. De knappe blondine heeft ook al met veel grote coureurs mogen spreken. Dankzij haar lieve uiterlijk en ontwapenende lach komt ze ook overal binnen. Zo weet ze de meest waanzinnige interviews los te peuteren bij mensen. En dat is natuurlijk erg mooi, want dat levert Viaplay weer mooie beelden en hopelijk meer kijkers op. Toch blijft de droom nog altijd aanwezig, om zelf tijdens de F1 over de baan te racen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!