Foto: Stéphane Kox van Viaplay laat Max Verstappen zien hoe het moet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox is een pittige tante die alle mannen bij de F1 ver achter zich laat, zelfs een pro als Max Verstappen

Er zijn maar weinig vrouwen die het niveau aantikken van professionals als Max Verstappen binnen de F1, maar de knappe Stéphane Kox haalt dat niveau toch aardig. De prachtige blondine kan niet alleen maar goed verslag doen van de sport voor Viaplay, maar zelf kan ze ook een aardig potje racen. En dat mag ze nu laten zien. Ze plaatst het spannende resultaat op haar Instagram account, zodat al haar volgers mee kunnen genieten.

Lees ook: Foto: Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox zet Max Verstappen opzij voor deze man
Stéphane mag even een spannend rondje rijden voor haar sponsor

De prachtige Viaplay presentatrice mag voor de verandering achter het stuur kruipen en daar beleeft de prachtige vrouw best wel wat plezier aan. Zoals je kan zien leeft ze helemaal op als ze in de buurt komt van een snelle wagen. Stéphane mag vanwege een sponsordeal die ze heeft gesloten achter het stuur kruipen van deze snelle wagen. Maar gelukkig betreft het niet alleen maar een paar mooie foto’s, maar mag Stéphane ook nog een stuk rijden. En dat is voor de knappe blondine natuurlijk het meest interessant. Foto’s maken kan ze elke dag, maar over de baan scheuren in een snelle auto, dat is tegenwoordig meer de uitzondering voor Stéphane. Nu is het nog maar de vraag wat voor tijd de knappe presentatrice neerzet op de baan. Wordt ze straks sneller dan Max Verstappen?

Racen zit bij Stéphane Kox in het bloed

Al sinds jongs af aan zit de autosport bij Stéphane in het bloed. Ze is al sinds ze een klein meisje was te vinden op de racebaan en droomde vroeger van een carrière achter het stuur. Hoewel de racewereld nog steeds wel erg mannelijk georiënteerd is, lijken er langzaam steeds meer mogelijkheden te komen voor vrouwen bij de sport. Misschien dat Stéphane dan ooit nog haar grote droom in vervulling mag zien komen gaan en een F1 wedstrijd mag rijden.
Stéphane Kox heeft hart voor de zaak

Maar zelfs als ze niet zelf achter het stuur zit, doet Stéphane nog haar uiterste best om ervoor te zorgen dat anderen de sport kunnen waarderen. En dat gaat haar bijzonder goed af. Zo weet ze van elke wedstrijd wel een feestje te maken. Geen race is compleet zonder het uitgebreide commentaar van Stéphane. De knappe blondine heeft ook al met veel grote coureurs mogen spreken. Dankzij haar lieve uiterlijk en ontwapenende lach komt ze ook overal binnen. Zo weet ze de meest waanzinnige interviews los te peuteren bij mensen. En dat is natuurlijk erg mooi, want dat levert Viaplay weer mooie beelden en hopelijk meer kijkers op. Toch blijft de droom nog altijd aanwezig, om zelf tijdens de F1 over de baan te racen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...