Foto: Hélène Hendriks laat zich tussen benen kijken op terras

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft weer voor het eerst sinds tijden een nieuwe foto geplaatst op haar Instagram. En daar gluurt gelijk iemand tussen haar benen. 

De prachtige presentatrice Hélène Hendriks heeft weer een nieuwe foto op haar Instagram gezet. En daar kijkt er gelijk iemand tussen haar benen door. Beetje vreemd om die foto dan zelf online te zetten. Maar Hélène kent deze persoon heel erg goed en weet dat die het alleen maar lief bedoeld. Het is namelijk haar trouwe viervoeter. En haar hondje wil niks liever dan tussen de benen van Hélène liggen. Daarmee verschilt het brave beestje niet zo heel erg veel van de gemiddelde volger van Hélène. Die heeft namelijk precies de zelfde wens.

Lees ook: Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks lijkt uitgeput van de hitte op warme foto

Hoewel Hélène Hendriks het normaal echt heel fijn vindt als haar hondje bij haar op schoot kruipt, is het niet bepaald het weer om dat soort fratsen uit te halen. De temperaturen zijn nogal warm, waardoor het voor Hélène ook niet meer prettig is. Ze kijkt dan ook heel vermoeid als haar hondje bij haar op schoot gaat zitten. Maar Hélène slaat zich er doorheen, want ze vindt het ondanks de hitte nog steeds erg schattig dat haar hondje bij haar op schoot gaat liggen, alsof het een kleine pup is. Dat is de hond van Hélène natuurlijk allang niet meer en dus zou Hélène hem eigenlijk van zich af moeten werpen, maar dat kan ze niet over haar hart verkrijgen.
Hélène Hendriks neemt hondje overal mee naartoe

Zelfs in het warme weer, neemt Hélène Hendriks haar lieve hondje overal mee naar toe. Ze moet ook wel, want thuis achterlaten is nu niet bepaald een optie. Dan wordt hij rusteloos en komt Hélène Hendriks thuis in een ravage van kapot gebeten meubilair. Ze zal regelmatig haar hondje uit moeten laten en bezig moeten zien te houden om hem een beetje gelukkig te houden. Maar dat lijkt vooralsnog goed te gaan. Voor de zekerheid neemt Hélène Hendriks haar hondje overal mee naar toe. Zo kan het lieve beestje eigenlijk niet verveeld raken. Dat is mooi, want zo blijft het beestje ook braaf en rustig.

Is er ruimte op televisie voor de hond van Hélène Hendriks?

Zou er voor het lieve hondje van Hélène Hendriks misschien nog ruimte zijn op televisie? Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat een hond op televisie verschijnt. Het hoeft natuurlijk niet meteen de Nederlandse versie van Samson te worden of de vervanging van Snuf de Hond, maar als het beestje van Hélène Hendriks wat vaker mee mag naar set, omdat hij bijvoorbeeld onderdeel is van een programma, dan hoeft Hélène hem helemaal nooit meer thuis te laten. En dat vindt de blondine zelf ook wel prettig. Zo hoeven ze elkaar nooit meer te missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!