Foto: Gaat Thijs Römer stiekem vreemd met bloedmooie influencer Noor de Groot?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Noor de Groot heeft al die tijd misschien al een stiekeme relatie met niemand minder dan acteur Thijs Römer. 

Thijs Römer heeft nog meer te verbergen blijkbaar

De acteur is de laatste tijd natuurlijk al veel in opspraak vanwege de rechtszaak die hij verloren heeft. Thijs Römer heeft zich niet zo netjes gedragen in het bijzijn van meisjes en moet daar nu de pijnlijke gevolgen van ondervinden. Maar het nieuws rondom de acteur blijft oplaaien, want Yvonne Coldeweijer heeft weer wat bijzondere geruchten gevonden. En natuurlijk deelt de blonde koningin van de roddels die met haar volgers. Volgens Yvonne hebben zij namelijk het recht om dat te weten.

Lees ook: Foto: Noor de Groot poseert in kleinste jurkjes ooit

Thijs Römer wordt al tijden gespot met populaire influencer Noor de Groot

Op zich is er natuurlijk niks geks aan om een terrasje te pakken met een vriendin. Maar het verhaal in de Story zet Yvonne nu toch aan het denken. Wat nou als er toch meer speelt tussen de knappe influencer en de beschaamde acteur. Dat zou toch wel een bijzonder verhaal zijn. En dus besluit Yvonne er dieper in te duiken. Ze hoorde al van meerdere van haar volgers dat de twee samen gespot waren. Dat maakte het ook niet heel erg moeilijk voor Yvonne om meer achter het verhaal te zoeken. Het is ook niet alsof Noor en Thijs heel erg geheim aan het doen waren. En dat maakt het toch wel weer een bijzonder verhaal. Yvonne geeft even alle feiten op een rij.

Noor en Thijs doen zeer stiekem

De Story wist al te melden dat thijs en Noor zeer stiekem met elkaar aan het optrekken waren. En dat begon meerdere mensen in de buurt toch wel op te vallen. Wat was er nou allemaal aan de hand met Thijs Römer en Noor de Groot? Waarom moest Thijs zijn auto zo ver weg parkeren? Het is in ieder geval duidelijk dat de acteur niet wilde dat iemand erachter zou komen dat hij bij Noor de Groot op bezoek was. Dat is helaas niet helemaal gelukt. En daarmee heeft Thijs bovenop alle verhalen die er al over hem rond gaan nog meer drama om mee te dealen.

Natuurlijk is Noor de Groot wel een dame waar je mee wilt afspreken

De knappe blondine is dan wel weer een dame waar menig man een beschuitje mee zou willen eten. De meeste mensen snappen Thijs in deze situatie dan weer wel. Want als je Noor zo ziet, dan zou je daar bijna je eigen partner voor achterlaten. Met dat prachtige lichaam weet ze iedereen wel flink te verleiden. De knappe blondine doet het er ook wel een beetje om. Ze kiest expres de pakjes en gaat precies in houdingen staan waar ze de meest intieme foto’s aan over houdt. En die zet ze dan weer zonder blikken of blozen online. Noor weet daarmee zichzelf flink op de kaart te zetten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor de Groot 🍓 (@noordegroot)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?