Foto: Famke Louise krijgt bakken met kritiek na véél te hete Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise heeft weer een nieuwe hobby, namelijk het delen van allemaal bijzondere foto’s van zichzelf. 

De rapper en zangeres Famke Louise heeft weer een nieuwe manier gevonden voor zichzelf om een paar knaken binnen te halen. Met de muziek gaat het blijkbaar toch niet zo goed als ze had gehoopt en dus moet er een andere manier bij komen om geld te verdienen. Famke Louise heeft dat al helemaal uitgevogeld, ze verkoopt namelijk mooie foto’s van zichzelf online. Ze doet dat via de website Fancentro. Daar plaatst ze allemaal foto’s van haar achterwerk voor haar fans. Die moeten wel betalen om dat te kunnen zien. Natuurlijk heeft Famke minder en vaak ook geen kleding aan op deze foto’s en dat maakt het zo interessant om te zien. Maar toch krijgt de bekende dame veel kritiek op haar nieuwe inkomstenbron.

Famke Louise doet wat ze wil

Het is weer duidelijk dat zangeres en rapper Famke Louise doet wat ze wil. Dat geldt al helemaal als het om haar eigen gaat. Ze laat zich niets aanpraten en kiest ervoor om haar eigen weg in te slaan. En dat gaat vooralsnog hartstikke goed. De brunette weet met haar foto’s online best wel veel weer binnen te halen. Genoeg in ieder geval om het interessant te houden. De mooie zangeres zorgt er met haar mooie foto’s voor dat haar fans, mits ze ervoor willen betalen, letterlijk alles van haar kunnen zien. En er zijn fans die daar natuurlijk meer dan open voor staan.

De foto’s van Famke Louise krijgen ook negatieve aandacht

Natuurlijk is niet iedereen even blij met de foto’s van Famke Louise. Er zijn meer dan genoeg mensen die vinden dat ze zich niet zo kan kleden en gedragen. Famke post ook nog eens een hoop voorproefjes op Instagram om zoveel mogelijk abonnees binnen te halen. En in de reacties staan heel veel negatieve opmerkingen. De mensen in haar Instagram comments vinden het niet gepast dat Famke dit doet. Voornamelijk omdat ze ook moeder is. Ze maken zich zorgen wat de kinderen van Famke later zullen vinden. Het moet toch wel even een schok zijn om erachter te komen dat je eigen moeder zo’n soort account heeft gehad. Daar doe je het kind natuurlijk niet meteen een plezier mee. Aan de andere kant is het natuurlijk wel gewoon Famke Louise haar keuze.

Famke Louise ziet er goed genoeg uit voor mooie foto’s

Je vraagt je misschien af of er wel genoeg mensen zijn die willen genieten van de mooie foto’s van Famke Louise. Maar ze ziet er altijd schitterend uit op haar foto’s. Er zijn dus zeker meer dan genoeg mensen die graag van haar mooie plaatjes willen genieten. De leuke brunette weet zichzelf altijd goed op de foto te zetten. En dat zorgt er weer voor dat mensen toch nieuwsgierig worden naar wat voor content ze dan op haar andere account heeft staan. Haar mooie foto’s zijn dus prima marketing materiaal voor Famke Louise, die zo meer en meer betalende fans binnen krijgt.

Meer willen zien van Famke Louise? Kijk op Instagram

Als je meer wil zien van het leven van Famke Louise, klik dan hier voor haar Instagram. Maar als je de nieuwe mooie avonturen van Famke wil volgen, ga dan naar dit Instagram account. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...