Foto: Emma Wortelboer is verzot op nieuw kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer heeft een nieuw rokje. En in dat rokje ziet ze er werkelijk waar prachtig uit. Kijk maar naar de foto die ze plaatste. 

Presentatrice Emma Wortelboer is een van de meest knappe vrouwen van het land. Wel komt ze altijd een tikkeltje druk over, maar dat komt gewoon doordat de knappe brunette over een hoop dingen erg enthousiast is. Waar ze momenteel het meest enthousiast over is, dat is toch echt wel haar nieuwe rokje. Het weinig verhullende kledingstuk ziet er erg vrolijk uit. Het zorgt er goed voor dat je meer dan genoeg te zien krijgt van Emma en haar prachtige . Emma vindt het rokje zelf geweldig en bekroont het met een hartje.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer geniet in doorschijnend topje van festival

Emma Wortelboer draait zich even om voor de foto

Speciaal voor de foto draait Emma haar even zodat je haar van haar beste kant kan zien. Emma vindt het fijn om zichzelf op een verleidelijke manier te kunnen presenteren. De knappe presentatrice ziet er goed uit en ze vindt het dan zonde om daar helemaal niks mee te doen. En gelijk heeft ze. Het zou ook zonde zijn om de schoonheid van Emma Wortelboer te verbergen. Die moet gezien worden door de wereld.

Niet het enige aantrekkelijke rokje van Emma Wortelboer

Dit is natuurlijk bij lange na niet het enige aantrekkelijke rokje van Emma Wortelboer. De knappe presentatrice heeft meer dan genoeg korte en verleidelijke rokjes in haar kast liggen. Eens in de zoveel tijd maakt ze haar volgers blij met een nieuwe foto in zo’n rokje. En dat is natuurlijk erg fijn voor hen.
Ook in een langer rokje is Emma Wortelboer erg knap

Laat je niet misleiden, Emma Wortelboer is in alle kledingstukken een knappe dame. Ook als ze een iets langer rokje draagt is ze nog steeds zeer verleidelijk. De vrolijke presentatrice houdt er gewoon van om haar benen te laten zien. Daar is ze zelf heel trots op. Alleen soms is ze in een iets verleidelijkere bui dan anders. Daarom verschillen de lengtes van haar rokjes telkens. Soms heeft Emma er namelijk helemaal geen behoefte aan om met een erg kort rokje over straat te lopen. Maar ook dan ziet de presentatrice er natuurlijk geweldig uit.
Emma in een rokje is altijd een goede combinatie

Als Emma Wortelboer een rokje aan doet, dan is dat eigenlijk altijd een goede combinatie. De knappe presentatrice laat dan precies zien wat ze in huis heeft. Haar prachtig lange benen komen dan goed in beeld en ze oogt met een rokje aan ook een stuk spontaner en speelser, wat goed past bij haar karakter. Emma vindt het verder heerlijk om een rokje te dragen, omdat ze niet zo warm zijn en ze er erg goede foto’s in kan maken. Emma in een rokje is eigenlijk altijd wel een goed idee. Daar is iedereen het over eens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!