Foto: Suzanne Schulting is flink met zichzelf bezig tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is de ultieme sportvrouw. Ook op vakantie blijft de brunette topfit door verschillende activiteiten. 

Suzanne viert niet alleen vakantie, maar werkt ook druk aan mooi foto’s voor op haar Instagram pagina én blijft fit met verschillende activiteiten. Zo is Suzanne helemaal weg van tennis en fitness. Maar waar Suzanne het meeste mee bezig is, dat blijft toch wel het maken van mooie foto’s van zichzelf. En dat lukt best aardig. Suzanne heeft een flinke voorraad opgebouwd tijdens haar vakantie. En al die mooie foto’s worden natuurlijk gedeeld met haar volgers. Die vinden het alleen maar leuk om meer van de knappe schaatsster te zien.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt haar lekkerste vakantiekiekjes

Suzanne nu ook al goed in tennis op spannende video

Suzanne heeft tijdens de zomer een nieuwe sport gevonden om haar tanden in te zetten. Voor de warme zomermaanden ruilt ze het schaatsen in voor tennis. En dat Suzanne ook goed blijkt te zijn in tennis verbaast natuurlijk niemand. Suzanne lijkt alles te kunnen waar ze haar zinnen op zet. De knappe brunette laat even een filmpje zien waarin ze haar opslag aan het oefenen is. En dat gaat eigenlijk best goed. Suzanne krijgt daar gelijk een compliment over. Wel staat Suzanne te spelen zonder shirtje aan. Het is natuurlijk ook erg warm, dus dan heb je weinig andere keuze. Suzanne maakt het weinig uit, ze heeft het prima naar haar zin.

Suzanne ontdekt de stad met schimmige foto

Als de knappe schaatsster eenmaal klaar is met tennissen besluit ze om even heerlijk de stad in te duiken voor een beetje ontspanning. En dat gaat haar goed af. Ze heeft voor haar tripje een bijzondere outfit uitgekozen die ze best met haar volgers wil delen. Maar om te voorkomen dat het plaatje te heet wordt bevonden voor Instagram, deelt ze een beetje een schimmige versie, gemaakt via de weerspiegeling van een raam. Maar ook op deze foto is meteen duidelijk dat Suzanne er beeldschoon uit ziet.

Suzanne klaar voor het sporten in strak sportbroekje

De volgende dag besluit Suzanne dat het toch weer tijd is om een beetje te gaan fitnessen. En daarom doet ze sportschoenen en haar uiterst korte sportbroekje aan. En met die spannende outfit gaat ze richting de sportschool. Want zelfs tijdens vakantie blijft Suzanne aan zichzelf werken. En dat zorgt ervoor dat de knappe schaatsster aan de top van de schaatswereld blijft staan.

Suzanne ontspant nog even in de zon

Als al het sporten en het verkennen van de stad achter de rug is besluit Suzanne om nog even een rustig rondje te gaan lopen. En dat doet ze natuurlijk in een enorm verleidelijk pakje. Zo hebben de mensen uit de buurt ook nog wat te genieten. Met een beetje vaderlandse trots, in de vorm van haar oranje tasje en hakken, gaat ze de straat op om even heerlijk van de zon te genieten. Zo beleeft Suzanne toch nog een erg ontspannen vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!