Foto: Emma Heesters deelt dampende beelden van zonnig snoepreisje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters deelt wel hele zonnige foto’s op haar Instagram. Deze dampende beelden moet je simpelweg gezien hebben. 

De prachtige zangeres Emma Heesters heeft weer een aantal bijzondere foto’s gedeeld. De zangeres blikte terug op een spannende vakantie in Ibiza en besloot om de kiekjes daarvan te delen met haar volgers. Zo weten zij ook een beetje wat Emma uitspookt op haar vakantiedagen. En de foto’s liegen er niet om. Het was een en al ontspannen voor Emma. De prachtige blondine maakte verschillende bijzondere momenten mee. Deze trip zal ze ook nooit meer vergeten.

Lees ook: Foto: Emma Heesters geeft showtje weg in verleidelijke outfit
De trip van Emma haar leven

Wat heeft de prachtige blonde zangeres dan allemaal uitgespookt in Ibiza? Nou, ze heeft sowieso even heerlijk van de zon genoten. Dat kan ook haast niet anders in zo’n tropisch oord. Daarnaast heeft ze zichzelf heerlijk in de watten laten leggen. Ontspannen naast het zwembad genoot Emma van de lekkerste drankjes. Daar was de zangeres wel aan toe na al die zware optredens. Behalve lui langs het zwembad liggen heeft Emma ook nog wat stoere dingen gedaan, zoals een snel tochtje over het water. Dat vond Emma zelf helemaal te gek. Al met al heeft Emma een heerlijke vakantie gehad waar ze nu dus met veel plezier op terug kijkt.
De vakantie is voorbij, dus Emma moet weer aan de slag

Helaas voor Emma zit haar vakantie er alweer op en dus betekent het dat Emma weer aan de slag moet. Maar dat vindt ze gelukkig helemaal niet erg. Emma mag zich bezig houden met optredens geven en dat is nou toevallig een van haar favoriete bezigheden. Als Emma op een podium staat te zingen voor al haar enthousiaste fans, dan bloeit ze pas echt op. Je merkt dan bij alles aan Emma dat ze helemaal op haar plek is. Emma zou het liefste elke dag wel ergens op een podium staan, maar dat zou simpelweg te veel van haar vragen en Emma moet ook een beetje aan zichzelf denken. Vandaar ook de vakantie naar Ibiza, zodat ze een beetje bij kon komen. Nu heeft Emma namelijk weer vol de energie om heerlijk aan de slag te gaan.
Emma kijkt reikhalzend uit naar volgende vakantie

Dit tripje naar Ibiza zit er weer op, maar Emma kijkt wel reikhalzend uit naar haar volgende vakantie. Zodra het festivalseizoen er weer op zit, zal Emma ongetwijfeld weer een bijzondere trip boeken. Waar de reis heen gaat weet ze nog niet, zolang het maar een warm gebied is met mooie stranden. Dan is Emma al gauw tevreden. Het liefste zit de knappe blondine namelijk de hele dag in de zon aan het water tijdens haar vakanties. Dan laat ze even alle stress van de optredens van zich af glijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...