Foto: Mooie Jutta Leerdam poseert voor kiekje in eigen badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam weet inmiddels wel hoe ze voor het beste kiekje moet poseren. Toch besluit ze om in haar eigen badkamer nog even te oefenen. 

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam heeft inmiddels zoveel mooie foto’s gemaakt dat ze wel weet wat ze moet doen om een beetje verleidelijk op de foto te verschijnen. Maar zelfs de knappe blondine is af en toe nog een beetje aan het oefenen met het maken van de beste foto. Want dat talent wil je natuurlijk niet verleren. En dus is Jutta continu bezig met het maken van verleidelijke plaatjes van zichzelf om te blijven oefenen. Zo zal je niet gauw een foto van Jutta zien die niet ongelooflijk knap is.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam deelt verleidelijke spiegelselfie

Jutta blijft altijd bezig met sporten

De prachtige sporter is altijd bezig met oefenen, zelfs op haar rustdagen. Zo meldt Jutta in het filmpje dat ze van plan is om een stukje te gaan rennen. En dat op haar vrije dag nog wel. Jutta zit met haar hoofd volledig bij het sporten. En dat merk je aan alles. Het is ook de reden dat Jutta zo ongelooflijk goed is in wat ze doet. Jutta zou niet op dit niveau kunnen sporten als dat niet continu hetgeen is waar ze aan denkt. De prachtige blondine is in alle opzichten een topsporter.

Een mooi effect van al Jutta haar trainingen is haar strakke

Na al die honderden uren op de baan en in de sportschool mag het resultaat er duidelijk zijn. Jutta ziet er buitengewoon prachtig uit. Met haar strakke is ze verreweg een van de mooiste vrouwen van Nederland. En dan niet alleen maar op het ijs, maar ook naast de baan. Jutta weet vriend en vijand te imponeren met haar afgetrainde . Daarom maakt ze ook zo graag zoveel foto’s van zichzelf, dat zou iedereen doen als ze er zo uit zagen als Jutta.
Weinig liefde voor Jutta haar achterzijde

De meeste foto’s die Jutta maakt van zichzelf zijn toch wel van de voorkant. Haar achterzijde krijgt normaal gesproken weinig liefde. Maar dat is ook een kant van Jutta die buitengewoon interessant is. Jutta vindt hem zelf misschien wat minder bijzonder, maar dat maakt het niet minder mooi. Eigenlijk zou Jutta veel vaker foto’s van die kant moeten maken. Dat zal door haar volgers zeker gewaardeerd worden.
Jutta weer terug aan de training

Ze heeft vandaag misschien even een rustdag, maar hierna is het voor Jutta gewoon weer terug naar de training. De prachtige schaatsster is namelijk verliefd op het trainen. De vele foto’s vanuit de sportschool bewijzen dat wel. Jutta vindt het heerlijk om in de sportschool te staan en zichzelf helemaal af te matten. Daar wordt ze nou vrolijk van. Gelukkig deelt Jutta dan ook nog eens af en toe een knappe foto van zichzelf om haar volgers een beetje tevreden te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!