Foto: Suzan van Freek straalt in extreem kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan van Freek blaast haar verjaardagskaarsjes uit in een extreem kort broekje. De blondine heeft een leeftijd bereikt die niemand zou verwachten!

Suzan van Freek viert verjaardag in kort broekje

Het Instagram account van Suzan en Freek is natuurlijk best wel bijzonder. Waarbij de meeste mensen zelf een profiel hebben waar ze foto’s op delen, doen Suzan en Freek dit samen. Aan de ene kant is dat natuurlijk hartstikke leuk en schattig, maar aan de andere kant zouden we wel meer foto’s van de twee los willen zien. Misschien zou Suzan dan wel veel gewaagdere foto’s van zichzelf laten zien zonder dat Freek er altijd bij op staat. Toch was het nu zover dat er een foto van Suzan zonder Freek verschijn. Deze is dan wel door Freek gepost ter ere van Suzan haar verjaardag. Het is ook een erg leuke foto, want Suzan heeft een wel heel kort broekje aangetrokken voor de gelegenheid. Hierdoor komen de eindeloos lange benen van de blondine heel erg goed uit. Je zou niet verwachten dat Suzan alweer eenendertig is geworden, maar het is toch echt zo. De zangeres krijgt vele felicitaties onder de foto’s van mede zangers en zangeressen en natuurlijk van haar grote fans. Het is in ieder geval zeker dat Suzan er nog erg goed uit ziet ongeacht haar leeftijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek kiezen luxe vervoer tijdens optredens

Natuurlijk zijn Suzan en Freek uitgegroeid tot één van de grootste artiest duo’s van ons land. De twee zijn bijna bij elk groot festival of evenement wel te bewonderen. Dat betekent dat het luxe leventje van de twee ook steeds groter aan het worden is. Waar Suzan en Freek ooit misschien zelf in hun bescheiden auto naar hun optredens reden is dat nu compleet veranderd. Dat komt ook een beetje door vriend en mede-artiest Snelle, die ook wel van spectaculair vervoer houdt. Zo zijn de artiesten geboekt bij een aantal festival op dezelfde dag en besluiten ze met een helikopter van de ene naar de andere locatie te vliegen. Een veel spectaculairder vervoer dan dit bestaat haast niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Lees ook: Foto: Suzan van Freek deelt onverwachte slaapkamerselfie

Suzan van Freek heeft totale black-out tijdens optreden

Natuurlijk zijn Suzan en Freek uitgegroeid tot hele grote sterren, maar dat betekent niet dat ze nooit zenuwachtig kunnen zijn voor een optreden. Dat dit hartstikke menselijk is, laat Suzan zien tijdens een live optreden bij Jinek. Hier zouden Suzan en Freek live een nummer zingen en dat gaat eventjes niet helemaal goed. Suzan is de tekst vergeten van het nummer en je ziet duidelijk dat ze het even kwijt is. Bij de video schrijft Suzan over haar moeilijke momenten wanneer alle schijnwerpers op haar zijn gericht. Gelukkig ziet ze uiteindelijk in dat het helemaal niet erg is en dat het iedereen kan overkomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.