Foto: Suzan van Freek straalt in extreem kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan van Freek blaast haar verjaardagskaarsjes uit in een extreem kort broekje. De blondine heeft een leeftijd bereikt die niemand zou verwachten!

Suzan van Freek viert verjaardag in kort broekje

Het Instagram account van Suzan en Freek is natuurlijk best wel bijzonder. Waarbij de meeste mensen zelf een profiel hebben waar ze foto’s op delen, doen Suzan en Freek dit samen. Aan de ene kant is dat natuurlijk hartstikke leuk en schattig, maar aan de andere kant zouden we wel meer foto’s van de twee los willen zien. Misschien zou Suzan dan wel veel gewaagdere foto’s van zichzelf laten zien zonder dat Freek er altijd bij op staat. Toch was het nu zover dat er een foto van Suzan zonder Freek verschijn. Deze is dan wel door Freek gepost ter ere van Suzan haar verjaardag. Het is ook een erg leuke foto, want Suzan heeft een wel heel kort broekje aangetrokken voor de gelegenheid. Hierdoor komen de eindeloos lange benen van de blondine heel erg goed uit. Je zou niet verwachten dat Suzan alweer eenendertig is geworden, maar het is toch echt zo. De zangeres krijgt vele felicitaties onder de foto’s van mede zangers en zangeressen en natuurlijk van haar grote fans. Het is in ieder geval zeker dat Suzan er nog erg goed uit ziet ongeacht haar leeftijd.
Suzan en Freek kiezen luxe vervoer tijdens optredens

Natuurlijk zijn Suzan en Freek uitgegroeid tot één van de grootste artiest duo’s van ons land. De twee zijn bijna bij elk groot festival of evenement wel te bewonderen. Dat betekent dat het luxe leventje van de twee ook steeds groter aan het worden is. Waar Suzan en Freek ooit misschien zelf in hun bescheiden auto naar hun optredens reden is dat nu compleet veranderd. Dat komt ook een beetje door vriend en mede-artiest Snelle, die ook wel van spectaculair vervoer houdt. Zo zijn de artiesten geboekt bij een aantal festival op dezelfde dag en besluiten ze met een helikopter van de ene naar de andere locatie te vliegen. Een veel spectaculairder vervoer dan dit bestaat haast niet.

Lees ook: Foto: Suzan van Freek deelt onverwachte slaapkamerselfie

Suzan van Freek heeft totale black-out tijdens optreden

Natuurlijk zijn Suzan en Freek uitgegroeid tot hele grote sterren, maar dat betekent niet dat ze nooit zenuwachtig kunnen zijn voor een optreden. Dat dit hartstikke menselijk is, laat Suzan zien tijdens een live optreden bij Jinek. Hier zouden Suzan en Freek live een nummer zingen en dat gaat eventjes niet helemaal goed. Suzan is de tekst vergeten van het nummer en je ziet duidelijk dat ze het even kwijt is. Bij de video schrijft Suzan over haar moeilijke momenten wanneer alle schijnwerpers op haar zijn gericht. Gelukkig ziet ze uiteindelijk in dat het helemaal niet erg is en dat het iedereen kan overkomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.