Foto: Deze beroemde (en razend knappe) blondine is het schoonzusje van Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft al even met de bekende Amerikaanse YouTuber Jake Paul, maar waar niemand het over heeft is haar bekende schoonzus.

Nina Agdal is het schoonzusje van Jutta Leerdam

Je mag van ze vinden wat je wilt, maar je kan niet ontkennen dat de gebroeders Paul smaak hebben als het op vrouwen aankomt. Zo date Jake al enige tijd met onze eigen Jutta Leerdam. Maar ook Logan, de andere helft van de Paul-broers, heeft een ontzettend knappe vriendin aan de haak geslagen. De schoonzus van Jutta Leerdam heeft Nina Agdal. Ze is een Deens model en dat zie je ook wel, want Nina is een ontzettend knappe dame. De prachtige vrouw is inmiddels ook verloofd met Logan Paul en dat na slechts een jaartje samen. Zou dat voor alle Paul broers zo gelden? Want dan is Jutta binnenkort wel permanent van de markt.

Lees ook: Jutta Leerdam verovert Instagram met foto van gigantische bilpartij
Logan Paul is verloofd met ontzettend knappe Nina Agdal

De broer van Jake, die ook al zijn geld verdiend met zijn video’s op YouTube, heeft een ontzettend knappe vrouw aan de haak geslagen. De Deense Nina Agdal is absoluut een vrouw om rekening mee te houden. De heren zijn duidelijk niet van een vrouw dicht bij huis zoeken en hebben allebei een prachtige Europese vrouw aan hun zijde. Logan en Nina zijn een aantal maanden geleden zelfs verloofd geraakt. En dat na een korte periode daten. Het zou dus zomaar kunnen dat Jake het voorbeeld volgt van zijn oudere broer en binnenkort Jutta Leerdam ten huwelijk gaat vragen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat haar troeven bijna uit haar sportbeha ontsnappen
Jake Paul en Jutta Leerdam gaan hartstikke goed samen

Als de afgelopen maanden iets hebben bewezen is dat Jutta Leerdam en Jake Paul best wel erg goed bij elkaar passen. De twee bekende koppen weten elkaar goed aan te vullen. het belangrijkste? Ze kunnen goed lachen met elkaar. En dat is natuurlijk ontzettend belangrijk. De aantrekkelijke blondine is nog lang niet klaar met Jake. Of er trouwplannen in het verschiet liggen is nog onbekend. Misschien dat ze het daar nog niet over gehad hebben met zijn tweetjes.
Nina Agdal trekt flink de aandacht

Het moet ongetwijfeld een feestje zijn bij de familie Paul tijdens de feestdagen. Dan hebben ze namelijk twee ontzettend mooie dames aan tafel zitten. Natuurlijk weet iedereen wel hoe knap Jutta Leerdam is, maar haar schoonzus Nina Agdal moet je zeker niet onderschatten. Kijk maar naar deze heerlijke foto van het model. Daar staat ze enorm goed op te poseren. Al haar prachtige vormen zijn goed in beeld gebracht. Het is geen raadsel waarom Logan Paul voor deze knappe Deense is gegaan. Je zou wel gek zijn als je deze prachtige dame namelijk de deur wijst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.