Foto: Actrice Pip Pellens laat nieuwste rondingen zien in zo min mogelijk kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Pip Pellens heeft een heerlijk nieuw plaatje online gezet waar ze haar grote rondingen laat zien aan haar fans.

Pip Pellens heeft met haar nieuwe foto haar volgers weer eens flink verrast

De aantrekkelijke actrice Pip Pellens heeft met haar nieuwste foto haar volgers weer eventjes flink verrast. De knappe blondine heeft namelijk een plaatje online gezet waarop haar grote rondingen erg goed te zien zijn. Vooral haar buik, die vanwege haar zwangerschap natuurlijk flink is gaan groeien staat centraal in het plaatje. Maar ondanks dat ziet Pip er nog geweldig uit. Trots staat de actrice op de foto. Ze is er helemaal klaar voor zo te zien. De aantrekkelijke blondine is flink aan het aftellen tot het moment er dan eindelijk is.

Lees ook: Foto: Pip Pellens moest deze foto gedwongen bewerken om doorschijnend stofje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip Pellens weet met haar heerlijke vormen haar volgers te verrassen

Natuurlijk wisten haar volgers al wel eventjes dat Pip zwanger was, maar ze hadden haar nog niet echt met haar grote buik gezien. De foto komt voor velen dus toch een beetje als een verrassing. Maar het is geen nare verrassing, want de aantrekkelijke actrice ziet er nog steeds gewoon heel erg goed uit. In haar spannende setje weet Pip zichzelf nog steeds echt wel heel verleidelijk te presenteren aan haar fans. Die kijken dan ook allemaal met grote ogen naar het prachtige plaatje van de blondine. Het is alweer even geleden dat ze Pip op zo’n prachtige manier gezien hebben. En de blondine ziet er werkelijk waar geweldig uit op de zwart-wit foto.

Lees ook: Foto: Pip Pellens laat volgers genieten van openhangend jasje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip Pellens heeft een ontzettend verleidelijke blik

Het is misschien tijdens haar zwangerschap wat meer mensen op gaan vallen, maar Pip Pellens heeft een ongelooflijk verleidelijke blik. De knappe actrice is wat minder foto’s van haar lichaam gaan delen en wat meer met een focus op haar gezicht. Daardoor begon het meer mensen op te vallen, dat Pip ontzettend zwoel kan kijken op haar plaatjes. En dat is een talent waar de knappe actrice toch stiekem wel een beetje blij mee is. Het zorgt ervoor dat haar toch al mooie foto’s nog net even een stukje mooier worden. Pip Pellens weet met haar spannende foto’s zo iedereen te verleiden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Voor veel mannen is Pip Pellens de mooiste vrouw van Nederland

Als je het de mannen van Nederland vraagt, dan hebben zij hun woordje snel klaar. Pip Pellens is een van de meest knappe vrouwen van het land. Voor sommige mannen is Pip zelfs de mooiste vrouw van Nederland. En het is makkelijk om te zien waarom ze dat vinden. Met haar heerlijke lichaam en prachtige lach weet Pip Pellens iedereen die ze ziet te betoveren. Door een foto van Pip Pellens is je dag gelijk een stukje beter geworden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?