Foto: Cody Gakpo schiet flink raak bij zijn knappe voetbalvrouw Noa van der Bij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa van der Bij deelt een foto waarmee ze bewijst dat Cody Gakpo flink bij haar raak geschoten heeft!

Cody Gakpo gaat lekker. Bij Oranje is hij onmisbaar, en ook bij zijn club Liverpool scanderen ze z’n naam op de tribunes. Maar ook in privésferen weet hij flink raak te schieten. Op die manier, inderdaad! Als voetballer hoef je vaak geen moeite te doen om de mooiste dames aan je te binden, maar verstandige Gakpo wist al snel wie de échte ware voor hem was: Noa van der Bij. Deze prachtige voetbalvrouw, misschien wel de mooiste van Nederland, heeft bewijst dat Gakpo ook bij haar raak geschoten heeft!

Cody Gakpo bereikt hoogtepunt met vriendin Noa van der Bij

De twee plaatste een aantal jaar geleden voor het eerst een foto samen, maar laten verder niets weten. Al maakt dat natuurlijk helemaal niet uit, want aan de foto’s die het koppel samen maakt is te zien hoe verliefd de twee op elkaar zijn. Cody heeft dan ook wel een hele knappe blondine aan de haak geslagen om zijn voetbalvrouw te worden. De eerste stappen waren enige tijd geleden dus al gezet, maar nu gaan de twee een stapje verder. Zo maakt het koppel op hun beide Instagram kanalen bekent dat ze een baby’tje verwachten. Cody Gakpo en Noa van der Bij doen dit door een aantal hele schattige polaroids te delen. Hierop is een foto van Noa haar buik te zien, een foto met de zwangerschapstest en met een voetbal shirtje. De foto’s liggen verspreid in het strand.

Cody Gakpo schiet flink raak bij zijn knappe voetbalvrouw Noa van der Bij

Noa van der Bij eerder ook al moeder geworden

Het is niet de eerste keer dat Noa van der Bij de zorg krijgt over een levend wezentje. Zo is de blondine nog niet officieel eerder moeder geworden, maar er komt wel iets in de buurt. Op het TikTok account en op het Instagram account van Noa van der Bij zijn vele lieve foto’s van haar en haar hondje te zien. Het schattige beestje heet Loulou en is van Noa en Gakpo samen. De twee hebben dus al even kunnen oefenen om een levend wezen in huis te hebben. Aan de foto’s te zien is Noa helemaal gek op het beestje, dus de liefde is er zeker wel. Waarschijnlijk kan het baby’tje dit ook meer dan genoeg verwachten.

Noa van der Bij eerder ook al moeder geworden

Lees ook: Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

Gakpo en Noa genoten van romantisch weekend Parijs

Je kan wel stellen dat Cody galop en zijn vriendin helemaal in de wolken zijn. Zo is het koppel kortgeleden nog in Parijs geweest voor een enorm romantisch tripje. Waarschijnlijk wisten de twee toen al van de zwangerschap af, zonder de druk van de buitenwereld. Zo konden ze nog even lekker genieten voordat de media er op af stormde. Op de foto’s is te zien dan Noa en Gakpo een massage nemen, naar de Spa gaan en lekker aan het chillen zijn. Gakpo is uiteraard veel op pad voor zijn carrière , maar het lijkt erop dat dat de twee niet stopt om tijd met elkaar door te brengen.

Gakpo en Noa genoten van romantisch weekend Parijs

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.