Foto: Noa van der Bij deelt heerlijke selfie in strakke sportbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa van der Bij deelt een foto van zichzelf in de sportschool met een wel héle strakke legging. De vriendin van Cody Gakpo laat er geen gras over groeien.

Noa van der Bij in mega strakke sportlegging

Het kan natuurlijk niet anders dan dat Noa van der Bij regelmatig in de sportschool staat. De blondine heeft een enorm goed , waar ze vast hard voor werkt. Ook is het waarschijnlijk motiverend om te zien hoeveel haar vriend Cody Gakpo sport, dus dan gaat Noa zelf ook aan de bak. Op onderstaande foto laat Noa van der Bij het bewijs zien dat ze daadwerkelijk in de gym te vinden is, en hoe. De blondine heeft een hele strakke blauwe legging aan met een heel kort zwart shirtje. Hierdoor zie je alle spieren die Noa heeft en ook nog een stuk van haar middel. Noa laat haar gezicht niet zien, wat wellicht betekent dat ze helemaal kapot is.

Noa van der Bij in sportschool

Lees ook: Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

Noa van der Bij geniet van het zonnetje

Nu er eindelijk weer wat zonnigere dagen tussen zitten is Noa van der Bij gelijk het terras opgedoken. De blondine is er met vriend Cody Gakpo op uit gegaan om wat lekkers te drinken en iets zoets te nuttigen. Het hondje genaamd LouLou is uiteraard ook mij en krijgt nog meer foto’s op de Instagram van Noa dan voetballer Cody Gakpo. Zo is dus wel te zien waar de prioriteit ligt van de blondine.
Noa van der Bij poseert met super knappe vriendinnen

Het was voor Noa van der Bij tijd voor een tripje met haar beste vriendinnen. Het clubje is afgreisd naar Londen en vanuit daar kwam de ene naar de andere prachtige foto online. Onderstaande foto is één van deze prachtexemplaren waar Noa en haar vriendinnen op staan. De meiden lijken allemaal influencers te zijn en veel te geven om hun uiterlijk. Allemaal hebben ze hun haren gedaan, een flinke laag make-up op en natuurlijk hun mooiste outfit aan. Op de foto’s is te zien dat de meiden vooral lekker zijn wezen eten en drinken tijdens hun weekendje weg. De blondine lijkt erg gelukkig met haar vriendinnen om haar heen en straalt op alle foto’s.
Noa van der Bij in prachtige lente outfit

Onderstaande foto zou zomaar ook in de straten van Londen kunnen zijn gemaakt. Noa van der Bij schittert namelijk in een mooie straat in een nog veel mooiere outfit. De blondine heeft een lange beige jas aangetrokken en haar mooiste zonnebril opgezet. Ook draagt Noa een designertas om de look helemaal af te maken. Het lijkt wel iets warmer te zijn op de foto’s maar Noa draagt nog steeds een dikke trui onder haar jas. Gelukkig staat ook dit Noa erg goed en doordat haar haren opgestoken zijn is het een speelse look geworden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa (@noavdbij)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!