Foto: Boer Jouke en Karlijn uit BZV misdragen zich tijdens citytrip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Jouke en Karlijn zitten niet stil. Het kersverse boerenkoppel is wéér op romantische trip gegaan. Ze konden zich daar moeilijk inhouden…

Boer Jouke en Karlijn zijn inmiddels gewend aan elkaar en aan het boerenleven. Maar blijkbaar zijn ze ook al gewend aan het boerenleven in Nederland en zoeken ze uitbreiding. hiervoor hoefde dit koppel enkel even vriendin Yvon Jaspers aan haar mouw te trekken. DIe wist opeens waar het koppel aan toe was: een leuke roadtrip richting het zuiden. Maar dan wel met de presentatrice samen natuurlijk. Die kon niet achterblijven in Nederland en moest en zal mee als derde wiel. Het koppel vond dit allemaal wel prima. De reis werd uiteindelijk toch door Yvon en haar tv-crew betaald. Boer Jouke en Karlijn zijn dus gratis en voor niks op een geheel verzorgde en gefilmde roadtrip. Het succeskoppel van het afgelopen seizoen van KRO-NCRV programma Boer Zoekt Vrouw reist samen met Yvon voor de tv-opnames van een grensverleggende versie van het eerder genoemde programma: Onze Boerderij in Europa door het mooie Frankrijk. Ze doen daar van alles en nog wat, en alles wordt vastgelegd.

Boer Jouke en Karlijn gaan internationaal

Boer Jouke is het dit keer die alle social media zaken voor zijn rekening neemt. De veelgevraagde boer uit het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw zet zijn hele feed alvast vol met exclusieve foto’s van het aankomende Boer zoekt Vrouw alternatief. Natuurlijk met zijn grote liefde Karlijn, met wie hij al lief en leed heeft gedeeld. En ook het derde wiel Yvon is weer van de partij. Samen trekken ze rond in Frankrijk, en komen zelfs op het eilandje Jersey terecht. Daar genieten ze van heerlijk eten, mooie uitzichten en natuurlijk ook van elkaar! Op een gegeven moment slaat toch de meligheid nog even toe, en besluiten Jouke en Karlijn een soort kaasfondue-gevecht te beginnen. Deze misdragingen werden uiteraard ook op beeld vastgelegd!

Jouke en Karlijn voor elkaar bestemd in BZV

De gratis roadtrip, zoals boer Jouke het zelf omschrijft, hebben deze jonge boer en boerin te danken aan Yvon en haar tv programma Boer Zoekt Vrouw. Voor BZV begon was al gelijk te merken dat Jouke een kijkcijferhit ging worden. Veel vrouwen schreven brieven, en uiteindelijk is hij bij de blonde Karlijn uitgekomen. De vonk sprong eigenlijk tijdens aflevering 1 al over. Nu ze inmiddels een tijdje ‘vrij’ van de verplichtingen van BZV zijn, is het natuurlijk weer leuk om een tijdje met Yvon op te trekken. Ook de terugkeer van de camera’s lijken ze stiekem niet zo heel erg te vinden. Dit fotogenieke koppel is voorbestemd voor de spotlights, en ze genieten dus nog even met volle teugen van hun moment of fame

Beide boeren gek op kaas, koeien, campers en elkaar

Karlijn mag zich nu met trots de vriendin van van Jouke noemen én boerin. Dan moet je natuurlijk op vakantie ook wel op zoek naar typische boeren-attracties en bestemmingen. Zoals een veld met koeien, of een leeg veld. En als je dan aan het avondeten begint dan heeft kaas de overhand. Al kan dat laatste ook met het land waarin ze zitten te maken hebben. Het tourende duo had misschien wel nog gehoopt om wat privéfoto’s te hebben, of in ieder geval een aantal privé-momenten. Maar net als ze een beetje tijd voor zichzelf willen is Yvon er alweer met haar camerateam.

Yvon Jaspers trekt overal mee naar toe

Het was wel een fantastische roadtrip en een gratis vakantie kan je haast niet afwijzen. Toch heeft het koppel, nu nog met camper en camera’s, liever een vakantie met z’n tweeën. Even geen camera’s, verplichtingen en foto’s. En bovendien ook geen Yvon die het duo de gehele vakantie vragen stelt en maar niet met rust kan laten, zo blijkt uit de foto. Ook zij zal in het vervolg alleen op vakantie moeten, of weer een nieuw koppel maken in Boer zoekt Vrouw en deze strikken voor Onze boerderij in Europa.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...