Foto: Anouk Maas propt zich in super strakke wetsuit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Maas propt zich in super strakke wetsuit. De actrice gooi de rits lekker open, en deelt de luchtige foto’s van haar outfit tijdens het surfen.

Anouk Maas is lekker gaan surfen. De actrice deelt beelden via Instagram waarop te zien is hoe de sportieve blondine op een surfboard staat. En wat blijkt, ze kan het ook nog eens goed. Op alle drie de foto’s is te zien hoe Anouk gewoon op het bord staat, en ook echt daadwerkelijk aan het surfen is. Ze heeft de tijd van haar leven gehad, als we het bijschrift moeten geloven; “Meer van dit graag! Zo blij als een kind als het je lukt een golf te pakken 🏄🏽‍♀️ en niet één keer maar meerdere keren!”. Duidelijk is dus, dat Anouk een gloednieuwe hobby gevonden heeft. En ze deelt natuurlijk ook nog beelden van haar outfit, tijdens het surfen..

Anouk Maas laat surf outfit zien

Waar Anouk eerder foto’s deelde dat ze in actie was, deelt ze ook foto’s van haar outfit, tijdens het surfen. De actrice heeft een wetsuit aan, en gooit de rits lekker open. Duidelijk is dat Anouk zich goed in d’r vel voelde, aangezien ze niet bang is om het een en ander te laten zien op Instagram. Al lopend poseert ze voor de camera en Anouk laat foto’s zien waar ze onderweg naar de zee is, om de strijd aan te gaan met haar surfboard. De blondine zit helemaal goed in d’r vel, dat is te lezen in de beschrijving: “Zin in vakantie, zon, zee en strand, natuur… Alles! ☀️” Anouk is helemaal gelukkig en heeft zin in alles zegt ze. Gaat ze binnenkort haar surf-vaardigheden nog meer op de proef stellen? Want als we haar woorden moeten geloven, heeft ze er een gloednieuwe hobby bij.

Lees ook: Foto: Flexibele Anouk Maas is klaar om flink te zweten

Anouk Maas bedenkt yoga-programma

Anouk Maas bedenkt een ideaal yoga-programma voor jou en je vrienden. Als jij van yoga houdt is dit de perfecte uitdaging voor jou en je maatje. Helemaal bedacht door Anouk. Zo deelt ze via Instagram het volgende: “Er is nog één plek, voor twee personen, over op ons retreat! (1 tweepersoonskamer) Ben jij op zoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling en wil je er even tussenuit?” In dit yoga-programma komt het volgende aan bod; Yoga, meditatie en adem techniek, ontbijt, vrije tijd, wellness workshop, lunch, diner en een inspirerende avond sessie. Voor 800,- per persoon. Op het laatste kwam nog wel enige kritiek. Sommige mensen in de reacties vonden het te duur, anderen waren enthousiast over het idee van de blondine. In ieder geval heeft Anouk zelf er veel zin in, en dat is te merken. Ze straalt een en al enthousiasme uit, en kan niet wachten tot ze yoga kan gaan doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak