Foto: Veeleisende Emma Heesters maakt statement met onderkant van voet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is dol op al haar volgers. En dat laat ze blijken op een van haar nieuwste foto’s. Emma deelt daar een bijzonder deel van zichzelf.

Zangeres Emma Heesters is de afgelopen jaren echt mega populair. Dat merk je wel aan alle volgers die ze heeft verzameld. En die volgers zijn haar natuurlijk erg trouw. Dat moet ook wel, ze krijgen er zoveel leuks voor terug. Niet alleen maar goede muziek, maar ook nog eens een reeks aan leuke en mooie foto’s. Daar kan je ook alleen maar dankbaar voor zijn. Emma besluit om eens te testen hoe loyaal al haar volgers zijn. En dat doet ze met een wel heel bijzonder plaatje.

Lees ook: Emma Heesters zet vriend voor schut met foto zonder broek

Iedereen moet “Hi” zeggen onder de foto van Emma

Emma zou graag zien dat iedereen die haar foto voorbij ziet komen, meteen “Hi” zegt. En dat is nogal een eis voor iemand met miljoenen volgers! Dat zijn een hoop berichtjes. Emma mag hopen dat ze met zoveel interactie niet meteen heel Instagram plat legt. Maar het is toch echt iets wat Emma graag ziet. Ze kijkt graag of haar volgers een beetje luisteren als ze wat vraagt. En inderdaad, de berichtjes onder haar foto stromen binnen. Emma kon niet blijer zijn met alle aandacht van haar trouwe fans.

Emma maakt een statement met schoenzool

Het meest opvallende aan Emma haar foto blijft toch wel de aparte schoenen die ze draagt. Aan de onderkant van haar schoen, die ze richting de camera draait, staat een woord geschreven. “Vegan” pronkt de schoen. Emma maakt daarmee een nogal groot statement. Zou de prachtige blondine inderdaad helemaal geen vlees of dierlijke producten eten? Dat is wel bijzonder. Toch ontkomt Emma niet aan het vaste vegan-kwaaltje, namelijk iedereen laten weten dat je vegan bent.
Emma pronkt met grote opvallende steen

De laatste tijd is Emma wel van de grote en opvallende statements. Zo plaatste ze foto’s met grote opzichtige stenen aan haar hand. Haar nieuwe ringen waren gelukkig niet genoeg om de aandacht van haar mooie gezicht en knappe af te leiden. Misschien is het wel een stille hint naar haar vriend, dat hij ook maar eens zo’n ring moet gaan kopen voor Emma. Dat zou ergens natuurlijk wel zonde zijn, want dat betekent dat Emma Heesters voorgoed van de markt is. En dat wil natuurlijk niemand.

Emma Heesters is vrij spraakmakend op Instagram

Het mag dus duidelijk zijn dat Emma Heesters een spraakmakende dame is. Niet alleen in haar kledingkeuzes, maar ook in haar muziek en de dingen die ze doet. Emma leeft haar leven graag maximaal en dat kan nou eenmaal niet als je jezelf tegen houdt. Dus knalt Emma er lekker in met al haar statements. Gelukkig is iedereen dat inmiddels wel een beetje gewend van de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!