Foto: Actrice Liza Sips heeft het heet in haar badpakje bij het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips mag dan ruim bewezen hebben dat ze alles met haar volgers deelt, van dit onthullende pakje moeten we toch allemaal flink blozen! 

Actrice Liza Sips staat bekend om haar heerlijk kijkjes achter de schermen. En oh wat zijn haar fans daar blij mee! Een kijkje op haar Instagram bewijst namelijk dat Liza bijna alles met haar volgers deelt. En die heerlijk plaatjes wil je echt niet missen! Recent deed ze volgers toch wel heel erg versteld staan. Waar Liza normaliter toch meer neigt naar charmante kookfoto’s en oogverblindende glimlachen maakt ze het deze keer nét iets spannender. En ook zij loopt daar kennelijk flink warm van…

Fans Liza Sips door het dolle om bloedhete zwembadfoto

En Liza Sips is daar niet de enige in. Haar fan zijn namelijk ook door het dolle! En daar hebben wij alle begrip voor, want het heerlijke plaatje is om van te watertanden. Liza deelt namelijk een heerlijk kiekje van hoe ze naast het zwembad ligt te vertoeven. En daarbij trekt ze een heel spannend pakje aan! Naast dat wij er namelijk flink warm van lopen moet Liza er zelf ook gewoon van blozen! Nou, dan weet je het al. En wij zijn het helemaal met de knappe actrice eens, want dit bloedhete fotootje springt er gewoon uit. Liza mag haar fans dan namelijk regelmatig verwennen met kijkjes in haar leven, haar spectaculaire figuur zien we weinig voorbij komen. En dat maakt dit inkijkende plaatje gewoon nog lekkerder! En haar fans zijn het helemaal met ons eens, bewijst één kijkje in de comments al.

Blozende Liza Sips verleidt volgers met diepe inkijk

En dat fans van Liza Sips wild gaan om dit kiekje snappen we helemaal. Liza schittert namelijk in een loeistrak zwempakje en ook de duizelingwekkende inkijk laat weinig aan de verbeelding over. En misschien nog wel de kers op de taart: Liza lijkt zelf ook zeer gedaan te zijn om het overheerlijke plaatje! Zo staat de knappe actrice gewoon blozend op de foto. Dat Liza een ware schoonheid is wisten we al, maar met sprankelende blik en blozende wangen weet ze zich echt te overtreffen! En daarmee doet ze ook flink wat harten sneller kloppen. Op Instagram alleen al weten haar fans hun liefde voor de shot namelijk niet in te houden. Wij snappen dat volkomen, natuurlijk. Dat Liza haar fans zo bij haar topje naar binnen laat kijken is toch echt wel een zeldzaam gebeuren. Niet dat je ons hoor klagen, want de plaatjes zijn om van te watertanden!

Liza Sips laat alles zien in onthullend badkamerfilmpje

Al lijkt het wel dat Liza Sips de afgelopen tijd in een denderende bui is. Zo verwende ze recent haar fans ook al met een kijkje in haar badkamer! De beeldschone blondine nam haar camera gewoon mee van haar bed naar de spiegel en liet daarbij alles zien. Zo mochten we allemaal meegenieten van een verleidelijk zwart setje onder haar badjas! Al snel bleek dat Liza een filmpje opnam voor haar samenwerking met het zonnebrandmerk Biodermal. En daarbij wist Liza meteen al haar fans te overtuigen, want zeker later in het filmpje trok ze gewoon bijna al haar kleding uit! Het is geen zonnebrand-reclame zonder zonnebaden in minuscule badpakjes, toch? En daar waren wij ook flink van te spreken! Liza laat namelijk niets aan de verbeelding over met een diep uitgesneden bad-setje. Zou zonde zijn als dat heerlijke figuur niet effen bruin zou worden, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!