Foto: Actrice Liza Sips toont in strak sportpakje eindelijk haar uitdagende kant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice Liza Sips weet met haar nieuwe spannende foto wel gelijk haar uitdagende kant te laten zien. 

Liza Sips laat uitdagende kant van zichzelf zien

De prachtige actrice Liza Sips is normaal redelijk onschuldig als het om het delen van foto’s gaat. Natuurlijk ziet de actrice er enorm knap uit en deelt ze wel eens foto’s van haar look, maar over het algemeen zijn die foto’s wel wat onschuldiger te noemen. Maar Liza breekt weg van dat imago door een foto te plaatsen, waarin ze in een wel heel erg spannend pakje staat. De knappe blondine heeft namelijk speciaal voor een middagje sporten haar meest spannende pakje aangetrokken en moet dat natuurlijk lachend even delen met haar volgers. Die kunnen dat namelijk ook wel eventjes gebruiken, zo’n mooie foto. Met haar spannende kiekje, maakt Liza Sips een hoop mensen erg gelukkig.

Lees ook: Video: Liza Sips maakt enorme klap in luchtig zomerjurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips heeft strak roze pakje aan

De knappe blondine vindt het heerlijk om te sporten. Maar sporten doe je natuurlijk niet in je dagelijkse kleding. Daar heb je wel even een fijne sportersoutfit voor nodig. En die heeft Liza gelukkig wel. De knappe blondine haalt haar roze pakje uit de kast en maakt er voor haar volgers even een ontzettend mooie foto mee. En dat ziet er een partij goed uit. In het pakje kan je goed alle mooie delen van Liza haar lichaam zien. Van haar strak verpakte troeven tot haar goed gevormde heupen en alles ertussenin. Liza zelf lacht heel vrolijk op de foto, waarschijnlijk omdat ze denkt aan al die mannen die ze met dit ene kiekje blij gaat maken. Nadat de foto genomen is gaat Liza van start met haar hete work-out.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips deelt gênante video vanaf de grond

Misschien dat Liza Sips tijdens het trainen nog eventjes moet werken aan haar balans, want die lijkt nog niet helemaal te kloppen. Ze is namelijk in haar eigen tuin van de hangmat gevallen en heeft moeite met overeind komen. Wel kan ze nog lachen om het kleine foutje, maar natuurlijk wordt alles gelijk vastgelegd op beeld. Voor Liza een klein beetje gênant natuurlijk, maar ze vindt het uiteindelijk allemaal wel prima. Ze deelt ook zelf gewoon de video op haar Instagram. Zo hebben haar volgers ook nog iets om van te kunnen lachen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips ging als roodharige door het leven

Er was een tijd dat Liza Sips haar blonde haren niks vond en met rood haar over straat ging. Inmiddels is ze weer helemaal terug bij haar blonde lokken, maar ze deelt nog wel even een foto van hoe dat er dan precies uit zag, die rode look. En dat staat Liza Sips nog eigenlijk niet eens zo heel erg slecht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?