Foto: Actrice Liza Sips toont in strak sportpakje eindelijk haar uitdagende kant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice Liza Sips weet met haar nieuwe spannende foto wel gelijk haar uitdagende kant te laten zien. 

Liza Sips laat uitdagende kant van zichzelf zien

De prachtige actrice Liza Sips is normaal redelijk onschuldig als het om het delen van foto’s gaat. Natuurlijk ziet de actrice er enorm knap uit en deelt ze wel eens foto’s van haar look, maar over het algemeen zijn die foto’s wel wat onschuldiger te noemen. Maar Liza breekt weg van dat imago door een foto te plaatsen, waarin ze in een wel heel erg spannend pakje staat. De knappe blondine heeft namelijk speciaal voor een middagje sporten haar meest spannende pakje aangetrokken en moet dat natuurlijk lachend even delen met haar volgers. Die kunnen dat namelijk ook wel eventjes gebruiken, zo’n mooie foto. Met haar spannende kiekje, maakt Liza Sips een hoop mensen erg gelukkig.

Lees ook: Video: Liza Sips maakt enorme klap in luchtig zomerjurkje
Liza Sips heeft strak roze pakje aan

De knappe blondine vindt het heerlijk om te sporten. Maar sporten doe je natuurlijk niet in je dagelijkse kleding. Daar heb je wel even een fijne sportersoutfit voor nodig. En die heeft Liza gelukkig wel. De knappe blondine haalt haar roze pakje uit de kast en maakt er voor haar volgers even een ontzettend mooie foto mee. En dat ziet er een partij goed uit. In het pakje kan je goed alle mooie delen van Liza haar zien. Van haar strak verpakte troeven tot haar goed gevormde heupen en alles ertussenin. Liza zelf lacht heel vrolijk op de foto, waarschijnlijk omdat ze denkt aan al die mannen die ze met dit ene kiekje blij gaat maken. Nadat de foto genomen is gaat Liza van start met haar hete work-out.
Liza Sips deelt gênante video vanaf de grond

Misschien dat Liza Sips tijdens het trainen nog eventjes moet werken aan haar balans, want die lijkt nog niet helemaal te kloppen. Ze is namelijk in haar eigen tuin van de hangmat gevallen en heeft moeite met overeind komen. Wel kan ze nog lachen om het kleine foutje, maar natuurlijk wordt alles gelijk vastgelegd op beeld. Voor Liza een klein beetje gênant natuurlijk, maar ze vindt het uiteindelijk allemaal wel prima. Ze deelt ook zelf gewoon de video op haar Instagram. Zo hebben haar volgers ook nog iets om van te kunnen lachen.
Liza Sips ging als roodharige door het leven

Er was een tijd dat Liza Sips haar blonde haren niks vond en met rood haar over straat ging. Inmiddels is ze weer helemaal terug bij haar blonde lokken, maar ze deelt nog wel even een foto van hoe dat er dan precies uit zag, die rode look. En dat staat Liza Sips nog eigenlijk niet eens zo heel erg slecht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!