Foto: Zangeres Stefania Liberakakis laat haar hele lijf zien in volledig doorzichtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stefania Liberakakis maakt haar volgers wel vaker gek met pikante plaatjes, maar met dit niets verhullende jurkje overtreft ze toch alle verwachtingen! 

Van Stefania Liberakakis zijn we onderhand wel wat gewend. De bloedhete zangeres verwent haar fans regelmatig met de lekkerste kiekjes en zeker op Instagram lijkt ze geen gêne te hebben. En gelukkig maar. Want geloof ons, deze overheerlijke plaatjes wil je echt niet missen! Kijk alleen deze recente post maar. Stefania weet haar fans namelijk helemaal wild te maken met haar spectaculaire vakantiefoto’s. Het is natuurlijk logisch dat je met tropische temperaturen wat minder kleding aantrekt, maar Stefania? Die gaat meteen all out!

Stefania Liberakakis doet alle hoofden draaien met doorzichtige zomerjurk

En dat zijn we natuurlijk ook wel gewend van Stefania Liberakakis. De beeldschone brunette staat bekend om haar energie en ook op het podium is ze niet te missen. Logisch dat dit zich ook vertaalt naar haar stijl, toch? Alle aandacht trekken krijgt ze in ieder geval met dit pikante jurkje moeiteloos voor elkaar. Werkelijk, wij kunnen er amper van wegkijken! Stefania bewijst namelijk in één klap dat ze niet alleen een gouden keeltje heeft, maar ook een gouden figuur. En dat je dan zo weinig kleding draagt snappen we helemaal. Zo’n lichaam moet je tentoonstellen! Nou, dat doet Stefania zeker. Zo lijkt ze op het eerste gezicht van top tot teen bedekt in een loeistrakke zwarte jurk. Maar wees niet bang, bij nader inzien valt meteen op dat de gehele jurk doorzichtig is!  Het niets verhullende stofje laat echt alles zien!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Het knellende topje van Stefania

En gelukkig ook maar, want Stefania heeft een figuur om van te watertanden. Zo pronkt ze in het heerlijke jurkje met afgetrainde billen en een strakke buik. Toch zullen je ogen meteen naar haar royale boezem vliegen. Want wellicht haar beste assets worden echt fantastisch in het zonnetje gezet! Zo weet alleen een piepklein topje haar nog nét te bedekken. En ook daar lijkt Stefania voor onthullend te zijn gegaan, want het strakke stofje staat echt op springen. Het knellende topje laat dan ook niets aan de verbeelding over, en ook het onderkantje maakt de outfit niet meer bedekt. Daar is Stefania namelijk gegaan voor een minuscuul klein rokje. Om volledig in je onbedekte glorie rond te lopen gaat Stefania natuurlijk ook wat te ver, maar ze zoekt alsnog alle grenzen op. Want veel kleiner dan dit rokje komt het ook niet! Niet dat je ons hoort klagen, natuurlijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Stefania Liberakakis laat alles zien in niets verhullende podiumoutfit

Al verwent Stefania Liberakakis haar fans de laatste tijd wel vaker. Zo mochten we recent ook al genieten van dit overheerlijke setje. Stefania lijkt namelijk verliefd te zijn op doorzichtige stofjes en gaat daarbij zelfs op het podium helemaal los! De beeldschone zangeres schitterde letterlijk en figuurlijk in een loeistrak pakje met enkel wat strategisch geplaatste glitters ter bedekking. En daarbij liet ze niets aan de verbeelding over! Want zelfs de glitters begonnen pas halverwege haar borstkas. En dan hebben we het nog geeneens over het broekje gehad! Dat minuscule stofje kan je namelijk haast geen broekje noemen; dat is gewoon ondergoed. Het zogenaamde onderkantje ging namelijk geeneens om haar heupen heen! Nee, wat doorzichtige stof moest het gedurfde driehoekje bij elkaar houden. Wij kunnen er amper van wegkijken. Als dit de nieuwste trend is, kom maar door met die plaatjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.