Foto: Actrice Carolien Spoor laat je diep in haar badpakje naar binnen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Carolien Spoor deelt foto’s die iedereen doet verbazen. De blondine draagt een piepklein badpakje waar je zo naar binnen kan kijken.

Carolien Spoor laat alles zien in erg laag badpakje

Het is de laatste tijd enigszins rumoerig rondom actrice Carolien Spoor. Zo is de man van Carolien Spoor regelmatig te zien op Juicekanalen zoals bij Yvonne Coldeweijer. Hier is al verschillende keren naar buiten gebracht dat Carolien haar man John Kortheuvel de bloemetjes regelmatig ergens anders buiten zet. Toch is er nog niet naar buiten gebracht over hoe het zit tussen Carolien en John. Misschien wil Carolien voor hun kinderen graag samen blijven of vergeeft ze hem makkelijker. Wat wel opvallend is, zijn onderstaande foto’s die Carolien uit het niets plaatst op haar Instagram kanaal. Zo deelt Carolien waarschijnlijk vanwege haar kinderen niet vaak meer hele foto’s of video’s. Maar met het hete weer besloot Carolien er helemaal voor te gaan. Zo krijgt ze in ieder geval genoeg aandacht van andere mannen. Op onderstaande twee plaatjes is Carolien te zien in de volle zon met een piepklein badpakje van Chanel. Het badpakje is super diep uitgesneden en de blondine buigt ook nog eens ver naar voren. Hierdoor is alles wel erg goed te zien. Volgens Carolien heeft ze het badpakje tweedehands voor een klein prijsje op de kop getikt.

Carolien Spoor slaat volledig door in een winkel

Het is goed te zien dat Carolien Spoor een geweldige moeder is en hartstikke veel om haar kinderen geeft. Waarschijnlijk heeft de actrice er alles voor over om ze gelukkig te krijgen. Dat is natuurlijk super lief, maar Carolien is een klein beetje doorgeslagen in een winkel. Zo is het natuurlijk nog geen tijd voor Halloween en donkere dagen. Toch kwam de blondine in de Action allerlei attributen tegen voor Halloween en dat ook nog in combinatie met Disney figuren. Gelijk sloeg Carolien volledig op hol en ze laat zien dat ze heel erg veel van deze spullen heeft gekocht voor haar kinderen. Of zou het stiekem ook een beetje voor zichzelf zijn?

Lees ook: Foto: Carolien Spoor speelt -model op bloedheet strand

Carolien Spoor maakt het bloedheet met knappe blondine

Al een wat langere tijd is Carolien Spoor naast acteren ook druk bezig met online samenwerkingen. Zo is de blondine niet alleen meer een bekende Nederlandse actrice, maar ze verdient waarschijnlijk ook een aardig centje als influencer. Voor onderstaande samenwerking was Carolien uitgenodigd in Berlijn. Hier vormde Carolien een duo met nog een knappe blondine, namelijk Ellen Hoog. Deze dame is te kennen als hockeyster van het Nederlandse elftal. Ellen Hoog is al even gestopt met hockeyen, maar heeft ook veel online samenwerkingen. Dit keer gingen Carolien en Ellen samen een Cooking Challenge aan van Samsung. Het is duidelijk te zien dat de twee blondines bloedfanatiek zijn en niks liever willen dan winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!