Fleur Agema (nr. 2 van de PVV) is al jaren het lievelingetje van Geert Wilders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geert Wilders houdt enorm van zijn vrouw, maar toch is er nog één andere dame van wie hij onafscheidelijk is. Zonder Fleur Agema was hij nooit zo ver gekomen!

Geert Wilders heeft duidelijk een favoriet: Fleur Agema

Fleur Agema is een bijzondere verschijning in de Tweede Kamer. Naast alle stoffige grijze pakken en oudere heren en dames is Fleur een verademing om naar te mogen kijken. Dat vond Geert Wilders ook, want na jaren is de blondine nog steeds zijn rechterhand in de politieke wereld. Op zeer jonge leeftijd kwam Fleur Agema al de kamer in en nog steeds is ze het lievelingetje van Geert Wilders. Aangezien de PVV zo groot is geworden in de verkiezingen is er een zeer grote kans dat Fleur zichzelf dus binnenkort minister mag gaan noemen. Ze Heeft zelf ooit gezegd dat ze graag minister van volksgezondheid wil worden. Dat is al jaren haar portefeuille bij de PVV namelijk. Dat zou betekenen dat we eindelijk weer een beetje een mooie minister te pakken hebben. Geert en Fleur hebben een bijzondere band. Dat bewijzen ze met onderstaande video!

Geert Wilders hielp Fleur Agema ooit aan haar partner

Het is alweer bijna tien jaar geleden, maar Geert Wilders heeft de liefde een handje geholpen door Fleur aan haar huidige man te koppelen. Het laat maar weer zien hoe erg Geert Wilders verzot is op de nummer twee van zijn PVV. Hij heeft veel voor haar over. Fleur Agema is al lange tijd samen met partijgenoot Léon de Jong. En de reden voor haar langlopende relatie? Geert Wilders natuurlijk. Hij zorgde er als een blonde cupido voor dat Fleur en Leon samen maar eens wat gingen ondernemen. De rest is geschiedenis. Geen wonder dat Fleur nog steeds zo gek is op Geert Wilders. Hij heeft nogal een positieve invloed gehad op haar leven. Nog steeds zijn de twee politici erg close met elkaar.

Geert Wilders en Fleur Agema trekken graag gekke bekken

Natuurlijk kan het niet alleen maar serieus zijn in de politiek. Er moet af en toe ook een beetje gelachen kunnen worden. En dat is precies wat Geert Wilders en Fleur Agema vaak doen. Als ze niet bezig zijn met debatteren en campagnevoeren, dan maken ze wel even tijd om een bijzondere foto met zijn tweeën te maken. De verhouding is dan vaak wel hetzelfde: Fleur doet een beetje gek en Geert kijkt verwonderd toe. Dat zorgt er dan ook wel weer voor dat ze zo’n leuk politiek duo vormen. Fleur Agema zorgt ervoor dat Geert Wilders opeens een zachte kant krijgt.

Geert Wilders en Fleur Agema zijn het dynamische duo in de PVV

Geert Wilders heeft Fleur Agema helemaal onder zijn hoede genomen en heeft haar erg hoog in het vaandel staan. Het valt dus te verwachten dat Fleur Agema de komende tijd heel belangrijk zal worden binnen politiek Den Haag. Met het eerste kabinet Wilders op komst wordt het Fleur Agema waar we allemaal naar op, en uitkijken. Want deze mooie verschijning maakt de stoffige Tweede Kamer toch gelijk wel weer een stukje leuker om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.