Emma Heesters zet volgers voor onmogelijk dilemma met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gooit nog even een klein dilemma je kant op zo vlak voor de feestdagen. Want welke foto is nu het mooist?

Zangeres Emma Heesters is een ongelooflijk knappe verschijning. Tijdens de kerstperiode is Emma het engeltje dat jouw verblijd. En dat doet ze met niet één, niet twee, maar drie prachtige foto’s van zichzelf in haar verleidelijke rode kerstjurkje. Nu rest alleen nog maar de ondankbare taak om de beste foto van Emma uit te kiezen. En natuurlijk heeft elk van de drie foto’s zijn eigen kwaliteiten die niet vallen te ontkennen. Dus tijd om door alle foto’s te gaan en te zien welke nu precies de beste foto is van Emma Heesters.

Lees ook: Foto bewijs: Winnaar Masked Singer al weken bekend
Foto 1: Emma zet haar verleidingskrachten in

De eerste foto van Emma in haar kerstoutfit begint gelijk goed. met haar hand plagerig op haar heup geplaatst. Speels lijkt ze je uit te nodigen eens dichterbij te gaan kijken. Plagerig plukt ze aan haar kin en kijkt ze je met een begeerlijke blik aan. Dit is Emma op haar opperbest. Er zijn weinig mannen die de verleidelijke lokroep van deze prachtige blondine kunnen weerstaan.

Foto 2: Emma start een vrolijk dansje

Op de tweede foto is Emma niet zozeer bezig met verleiden, maar heeft ze het duidelijk meer naar haar zin. Ze lijkt met haar bewegingen wel te beginnen aan een vrolijk en spontaan dansje. In deze foto wordt maar weer eens duidelijk hoe mooi de lach van Emma Heesters is. Als Emma naar je lacht dan heb je gelijk het idee dat alles om je heen een klein stukje mooier is geworden. Emma laat alles en iedereen om zich heen stralen.

Foto 3: Emma kijkt dromerig voor zich uit

Op de derde foto kijkt Emma maar een beetje dromerig voor zich uit. Ze houdt haar armen wijd, alsof ze klaar staat om op ieder moment weg te vliegen. Misschien blijkt ze straks wel een echte kerstengel te zijn. Stiekem hoopt Emma natuurlijk op deze foto dat haar prins op het witte paard ieder moment langs komt rijden om haar mee te nemen naar een of ander tropisch eiland. Dromerige Emma ziet er ook bijzonder knap uit. Het is duidelijk dat Emma, zelfs als ze andere poses aan neemt, in elke daarvan even prachtig is.

Emma Heesters is het mooiste meisje van Kerst

Met haar schitterende rode jurk en licht krullende blonde haren is Emma Heesters de knapste verschijning deze kerst. Je zal flink je best moeten doen als je een vrouw tegen wilt komen die er net zo, dan wel niet mooier uit ziet dan Emma. Gelukkig is ze bereid om iedereen te verblijden met een prachtige foto. Of drie prachtige foto’s in dit geval. En hoewel Emma haar volgers vraagt te kiezen tussen de foto’s, is dat eigenlijk onmogelijk. Want elke foto van Emma is namelijk beeldschoon. Kiezen tussen de drie zou dus zonde zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak