Nikkie Plessen toont gescheurde kleding op spiegel foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is normaal niet zo van de kleding met gaten, maar ze heeft inmiddels haar mening bijgesteld. Daarom kan je Nikkie nu aanschouwen in deze leuke outfit.

Modeontwerpster Nikkie Plessen is geen gewone dame. Dat zie je wel aan alles wat ze over de jaren heeft weten op te bouwen. Als modeontwerpster moet je een geweldig gevoel voor mode en trends hebben en vooral een hele duidelijke eigen stijl. En soms mag je daar dan een klein beetje mee breken als het om een outfit gaat die je buitengewoon goed staat. Bij Nikkie is dat zeker het geval met haar nieuwe zwart-wit outfit. Normaal zou ze namelijk niet zo snel een trui aantrekken met gaten er in, maar omdat deze Nikkie zo belachelijk goed staat is het voor een dagje toegestaan. Nikkie ziet er in haar nieuwe kleding zoals gebruikelijk adembenemend uit.

Lees ook: Nikkie Plessen verminkt enkels op onmogelijke foto

Nikkie heeft een bijzonder truitje aangetrokken op nieuwe foto

Op haar nieuwste foto heeft Nikkie een truitje aangetrokken waar dus kleine gaten in te zien zijn, al moet je wel iets dichterbij komen als je dat goed wilt zien. Misschien dat dit wel juist de bedoeling is. Als je de trui van Nikkie aantrekt als vrouw, dan hebben mannen geen keuze, behalve dichterbij komen om goed te zien hoe het nu echt zit. En als ze daar dan toch staan, dan is het een stuk makkelijker om met ze te flirten. De trui van Nikkie helpt dus heel goed tijdens een avondje stappen, maar kan ook een prima trui zijn voor thuis een avondje op de bank. Maar om goed het effect van haar trui mee te geven, komt Nikkie nog even een stukje dichterbij.

Toch nog even dat tongetje op leuke foto

Nikkie kan het niet laten en moet nog heel even een klein beetje ondeugend doen. Zo steekt ze gauw even haar tong uit haar mond. Zo rebelleert ze tegen iedereen die even snel en stiekem een foto van haar probeert te maken. wat Nikkie niet weet is dat ze er daardoor een stuk interessanter en spontaner weer uit ziet. Dus het helpt niet bepaald wat ze doet. Maar leuk is het wel. Nikkie heeft wel wat speels als ze haar tong zo uitsteekt. Zelf wist ze overigens ook niet zo goed welke houding ze aan moest nemen toen iemand de foto maakte. Maar de houding die ze koos is zeker een winnaar.

Nikkie heeft haar stoute laarsjes aangetrokken

Behalve haar gatentrui heeft Nikkie ook haar spannende laarsjes aangetrokken voor de foto. De combinatie zwarte laarzen en strakke zwarte broek doet wonderen voor Nikkie. Ze wordt gelijk een stuk aantrekkelijker en ze was zonder deze outfit al enorm aantrekkelijk. Nikkie haalt dus het optimale uit haar kleding zodat ze het meest verleidelijk over kan komen. en dat gaat haar vooralsnog goed af. Nikkie weet in haar leuke kleding enorm spannend, elegant en charmant over te komen. Een geslaagde kledingkeuze dus aan de kant van Nikkie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...