Emma heesters laat echte gezicht zien op verbluffende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gebeurt niet vaak, maar als Emma Heesters een keer een foto zonder make-up plaatst, dan blaast ze daar iedereen mee omver.

Emma Heesters wordt gezien als de mooiste zangeres van het land. Met haar lieve lach, mooie blonde lokken en aantrekkelijke lichaam weet ze iedere man in haar macht te houden. Maar Emma draagt nogal vaak make-up, en dan niet te zuinig. Men begon zich dus een beetje zorgen te maken hoe Emma er dan zonder al die troep op haar gezicht uit zou zien. Zou het veel verschil maken? Zou Emma er opeens uitzien als een volslagen vreemde? Nou, het verlossende antwoord is eindelijk hier. Emma heeft namelijk zelf een verbluffende foto geplaatst van zichzelf zonder make-up. Oordeel vooral zelf, maar Emma ziet er puur natuur ook ongelooflijk knap uit.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Emma Heesters de krokodil is in The Masked Singer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Vorige week vs. Nu

Als je de foto’s van Emma bekijkt, dan kun je goed het verschil zien tussen Emma van vorige week en Emma van nu. Vorige week had Emma zich helemaal mooi gemaakt voor het belangrijkste event van het jaar in de Nederlandse televisie, namelijk het Gouden Televisier ring gala. In haar zwarte, verleidelijke jurk en een mooi opgemaakt gezichtje, begaf Emma zich op de rode loper. Maar deze week besloot ze om lekker naturel op de bank te ploffen in haar oude kleren. Maar zelfs zonder al die make-up ziet Emma er simpelweg verbluffend uit. Ze is dan ook een van de weinige Nederlandse vrouwen die de natural look zo goed kunnen hebben.

Emma moet vaker zonder make-up de deur uit

Eigenlijk zou Emma wat vaker zonder make-up de deur uit moeten. Zo laat ze ook een keer haar echte gezicht zien. En die is knap genoeg zonder er allerlei accenten op aan te brengen. Emma is wat dat betreft een typische Hollandse schone. Nu helpt het dat Emma een hartstikke spontane en vrolijke persoonlijkheid heeft waarmee ze ook zonder make-up veel punten scoort. Emma is geliefd bij velen en er zijn maar weinig mensen die Emma niet een van de leukste of knapste zangeressen van Nederland vindt. En hoewel ze zonder make-up erg mooi is, mag ze er met make-up natuurlijk ook gewoon zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Niet de eerste keer zonder make-up

Het is voor Emma zeker niet de eerste keer dat ze haar echte gezich aan de wereld durft te tonen. Toen ze net haar Instagram account aanmaakte, vond ze het belangrijk dat haar volgers een zo volledig mogelijk beeld van haar kregen. Dus besloot ze toen al om een foto zonder make-up online te zetten. En wat bleek? Mensen vonden Emma ook zonder make-up helemaal te gek. Dat het zo lang heeft moeten duren voordat Emma weer haar echte gezicht heeft laten zien is een raadsel. Want Emma, met of zonder make-up, is een bloedmooie verschijning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!