Hoe is het nu met presentatrice Ellemieke Vermolen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ellemieke Vermolen begon in 2002 als presentatrice van het RTL-4 programma Puzzeltijd. Haar carrière bij RTL was maar van korte duur: ze stapte snel over naar SBS6, waar de blondine veel verschillende tv-klussen voor haar rekening mocht nemen. Tot augustus 2011 presenteerde ze het overzichtsprogramma De 25. Naast presenteren zou je Ellemieke ook kunnen kennen van haar rol als Bo Donkers in de televisieserie Goudkust. Maar waar is Ellemieke nu?

Ellemieke is gescheiden van partner Sergio Herman

2021 is niet goed begonnen voor Ellemieke Vermolen en haar inmiddels ex-man Sergio Herman. De voormalig actrice postte namelijk begin dit jaar op haar Instagram dat ze gaat scheiden van haar man Sergio Herman. Ellemieke en Sergio kregen in 2007 een relatie en trouwden op 11 september 2008. Het stel kreeg samen twee zoons, Noah en Zenna. De reden voor de breuk is nog altijd onduidelijk.

Lees ook De mooiste Instagram foto’s van Chantal Janzen
Ellemieke Vermolen op de cover van Linda

De leeftijd van Ellemieke Vermolen zal je verbazen na het zien van de foto’s. De voormalig presentatrice is 44 lentes jong en moeder van 2 kinderen. Tóch schittert ze als nooit te voren op een magazine cover. Ellemieke is te bewonderen in het tijdschrift Linda van de maand juni 2021. Het dat ze daar laat zien is niet vanzelf gekomen. Dat is wat ze duidelijk wil maken aan alle vrouwen: “Ik ben 44 en ik heb kinderen gebaard. Ik heb er hard voor getraind en gewerkt.” Aldus trotse Ellemieke.

Primeur op Instagram Ellemieke Vermolen

Wanneer er iets leuks staat te gebeuren plaatst Ellemieke dit gelijk vol trots op haar Instagram. Zo werd vorig jaar juni bekend dat Vermolen misschien wel een heuse comeback zou maken als presentatrice. Als toenmalige vrouw van een sterrenchef weet Vermolen wel het een en ander af van koken. De blondine zet haar eerste stappen op de Vlaamse beeldbuis. Ze wordt tv-kok, met haar eigen programma op njam! In ‘Ellemieke’s KIDchen’ duikt Ellemieke samen met haar twee zoons Noah en Zenna de keuken in.
Ellemieke Vermolen anno 2021

2021 begon natuurlijk niet goed voor de voormalig actrice, na 13 jaar huwelijk is bekend geworden dat ze is gescheiden. Vorig jaar gaf Vermolen nog aan geen interesse te hebben in een programma van 365 dagen. “Met het ouder worden, wil ik meer thuis bij mijn kinderen zijn” aldus Ellemieke over haar eventuele terugkeer. Over of de voormalig presentatrice haar oude werk mist is heel ze duidelijk, “Toch niet, want het was een stressvolle periode. Maar ik bewaar er uiteraard mooie herinneringen aan.” Tegenwoordig gaat ook Ellemieke als content creator door het leven en schrijft ze kookboeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.