YES: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, het is weer zover! Elise Schaap is weer terug van weggeweest en verschijnt donderdag 7 januari in de Casting Kantine. 

Elise Schaap in de Casting Kantine

In de aanloop naar het volgende seizoen van de TV Kantine, dat vanaf 14 januari elke donderdag te zien is, is eenmalig een aflevering van de Casting Kantine te zien. Hierin zien we hoe Elise Schaap, Irene Moors en Carlo Boszhard op zoek gaan naar nieuw imitatietalent. (lees verder na het filmpje)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

 

Elise Schaap kruipt weer in de huid van déze blondine

Voor het nieuwe seizoen van de TV Kantine zal actrice Elise Schaap weer in de huid kruipen van een bekend typetje: Nikkie Plessen. En als ze dat dit jaar weer net zo goed doet als vorig jaar, belooft ook dit seizoen weer een regelrechte hit te worden! We zijn wel benieuwd naar welke typetjes Elise Schaap dit seizoen nog meer gaat vertolken. Bachelorette Gaby, Famke Louise bij Jinek of een single Leontine? We gaan het zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!