YES: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, het is weer zover! Elise Schaap is weer terug van weggeweest en verschijnt donderdag 7 januari in de Casting Kantine. 

Elise Schaap in de Casting Kantine

In de aanloop naar het volgende seizoen van de TV Kantine, dat vanaf 14 januari elke donderdag te zien is, is eenmalig een aflevering van de Casting Kantine te zien. Hierin zien we hoe Elise Schaap, Irene Moors en Carlo Boszhard op zoek gaan naar nieuw imitatietalent. (lees verder na het filmpje)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

 

Elise Schaap kruipt weer in de huid van déze blondine

Voor het nieuwe seizoen van de TV Kantine zal actrice Elise Schaap weer in de huid kruipen van een bekend typetje: Nikkie Plessen. En als ze dat dit jaar weer net zo goed doet als vorig jaar, belooft ook dit seizoen weer een regelrechte hit te worden! We zijn wel benieuwd naar welke typetjes Elise Schaap dit seizoen nog meer gaat vertolken. Bachelorette Gaby, Famke Louise bij Jinek of een single Leontine? We gaan het zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...